Blondinbella

Det finns en person som jag ser upp till i den så kallade mediavärlden. Det är förståss Isabella Löwengrip. Hon är så motiverad och sofistikerad. Hon ger alltid 100% på allt hon tar for sig. Jag vet att många inte tycker om henne, eller stör sig på henne, men jag måste vara ärlig. Jag tycker hon är cool.

Blondinbella

Ja, Sandra har inte kommit ännu, men hon borde ju vara på väg ialla fall. Hon sa att hon skulle vara här lite efter 9, men titta nu? klockan är ju 10! Hon är inte lite seg. =P

Förlåt Sandra, inget elakt menat, men lite kul är det allt. Din lilla tidsoptimist xD

Men du åker ju till Malta på onsdag och jag kommer sakna dig, mitt hjärtegull!

xo xo

Jag, kusin Elias och moster Matilda


Shoppingresultat

Idag var jag i stan med mammsen och fick hem en del kap. Dagen började själv, då jag åkte bussen in till stan. Jag började på zara och köte en tee för 79 kr
tror jag. Gul och grå med en typ student på eller något. Den är ganska lång, men inte så lång att man kan ha leggings under. Utan ett par jeans passar perfekt.

































Sedan fick jag hem en söt klänning, också från zara.
(förlåt för att banden sticker ut, men orkade inte ta ett annat kort med dem instoppade) xD
Den går ungefär till knäna och kostade 199 kr.














































Sedan köpte jag en BH. Jag provade typ alla som lindex har och EN av alla passade.
 hehe xD Kostade 149 kr.








Tillsist kom jag hem med dessa ursnygga skor.
Från H&M för 149 kr. Känner på mig att det
kommer bli mina favoriter i sommar










Men nu ska jag städa lite och sen ringa sandra. Får se om vi hittar på något ikväll.
xo xo

Sex and the city - the movie

Idag ska vi gå på Sex and the city - the movie på bergakungen klockan 18:00. Det ska bli supermysigt att gå med mamma, moster och syster.
Iaf, i natt sov jag med flätor så nu har jag afro. Nej, inte riktigt men nästan, tihi xD Lockigt är det i alla fall. Älskar att ha mitt hår fullt av små lockar. Sedan ska jag sätta upp håret med ett pärlhårspänne. Jag tror det kommer bli riktigt fint. Om jag hittar det vill säga. För jag tror jag tappade det på midsommar hemma hos Tobbe. Men är inte säker. Hoppas ite jag har det för jag älskar det hårspännet.
Håret blir så mycket kortare också när det är lockigt. Lite synd men om ett par månader kommer jag ha långt hår, cant wait!

Men jag tror ialla fall sex and the city kommer bli faboulus (stavning?!). Såg precis klart alla sex sesonger och älskar serien. Filmen kommer bli fantastic. Jag känner mest igen mig i Charlotte.
 (Jag menar inte i utseende)

Ja, i serien är hon försiktig och prydlig. Hon vill inget hellre än att gifta sig och skaffa familj, barn och allt.  
Hon tror på att ens soulmate finns någon stanns och på äkta kärlek.
Charlotte i klädväg använder stilren kläder, även om alla i sex and the city gör det, men ändå tycker jag mest om hennes kläder. Hon är så perfekt, och sån vill jag vara. Precis som Charlotte!
































Nu ska jag göra mig iordning och packa ihop mina saker. xo xo

Jag bestämde..

..mig för att stanna här ikväll iaf. För S och A ska på sex and the city ikväll och den ska jag se imorgon men mamma, julia och matilda. Men idag var jag, matilda och niklas på kungsmässan och handlade. Vi åt på McDonalds, hehe, som om jag inte redan är trött på donken liksom. Haha!

Här har vi Eskil :D


Och så 
                                                                                                        har vi Grynet!


Här leker Eskil och Grynet dragkamp. De är så söta när de hoppar runt och leker, fast det ser mer ut som om de ska döda vararandra.
















Landet

Jag blev kvar på landet idag. Jag orkade inte i åka hem så jag ringde sandra och vi ska ses imorgon istället. Men mormor har typ brutit ett ben, så de är på sjukhuset och Matilda, Niklas, Elias och Eskil sitter på tåget hit. Och ingen kan hämta dem. Så de måste antagligen ta ett annat tåg hit ut och sen taxi eller buss eller nått. Lite jobbigt men vad gör de inte för träffa mig liksom? :D Haha, skojade bara, de åker hit för att relaxa lite, hehe.


Åh, just nu lyssnar jag på världens fjortistechnoo och JAG MÅSTE BYTA LÅT! såå, done and complete =) Håkan is next, with klubbland. Men nu tjatar syster på att få nätet, och jag måååååååååste lämna ifrån mig det nuuuuuu. annars blir hon sur. Lite knepigt det där. Men ordnar sig alltid.

Men som sagt så kommer bilder senare. xo xo

Håkan Hellström


Även om iTunes inte täcks av alla Håkan som finns, betyder du mest i hela min musikvärld. Jag har alla dina album, men nu har jag tagit mig för att ladda ner annan musik också. Så nu har jag allt ifrån fjortismusik till 80tals. För lite omväxling. Men nu kan jag inte till min förskräckelse inte få över Håkan till min telefon. Varje gång jag försöker hänger datorn upp sig. Men annan musik funkar utmärkt. Så nu har jag annan musik, men en Håkan. Nämligen Klubbland. Aja, och tro nu inte att jag säger att datorn hänger upp sig som en bortförklaring, för det är det inte! Det går bara inte =(
     Men nu kommer snart Moster Matilda med familj. Dvs Niklas, Elias och Eskil. Åh eeeeeskil är en stor svart labrador som är helt crazy, men helt underbar. Bilder kommer snart :D På eskil altså ;)

Nu ska jag hjälpa Samuel. xo xo

Pics, pics, pics

Jag vet. borde vara mer flitig med kameran men eftersom min dator är krånglig när man ska lägga in kort orkar kag aldrig. Det tar sån tid. Men jag ska iaf, ta lite kort idag. Ikväll skulle jag och Sandra göra ngt skoj. jag vet inte vad än, men något blir de väl.

Men en fråga till moster matilda: Kommer ni ner nästa helg också?

xo xo

btw, har jag köpt en samsung, ganska vanlig och har funnits i kanske ett år? eller nått.  Men jag har haft en i vadå? två dagar, och jag älskar den redan :D

xo xo

Det mest störande som finns...

Imorse vaknade jag halv 8 typ för att lillebror spelade jävla ringsingnaler på telefonen. Han fick min gamla nu när jag köpt en ny. Gissa vem som betalar hans räkning sen? Jo, JAG! För jag öppnade ett nytt abonnemang för att kunna köpa telefonen då jag redan har ett abonnemang som går ut om tre månader. Och då fick lillebror det simkortet/det nya abonnemanget. Det är så att han får inga för hela månadsbeloppet vilket är 49 kr/månaden. Haha, och nu är han som tokig och ska ringa heeela tiden. Och så ringer han till mamma heeela tiden bara för att det är gratis, även om hon står i rummet bredvid.
             Aja, back to the subject. Att han väkte mig med jävla ringsingnaler halv 8 förstörde hela min dag. nu är jag hypertrött och orkar ingenting. Och jag är irriterad, men det kan också bero på pms. Tyvärr... Usch, borde kanske inte skriva om mina personliga problem, men vad han man en blogg till om man inte skriver om personliga problem?!

Aja, nu ska vi äta god och NYTTIG lax och potatis. Sedan ska jag proppa i mig så mycket godis och kakor jag bara kan, för det är typ det enda jag äter denna delan av månaden =/ Det enda jag är sugen på. Haha! Jag kommer bli ett fetmaberg snart. but hey?! who cares? Jag bryr mig inte om vad andra tycker om mig. Bara jag är ositiv och ser bra ut på kort!

Aja, talk to you later guys. Bye bye

Ny telefon

Åh, nu har jag köpt en ny telefon och ja älskar den :D dock får jag inte skaffa comviq förren om tre månader ^^ Aja, men telefonen älskar jag!

xo xo

PS, jag förstår inte vad jag gör vaken, men lillebror väckte mig för typ 45 minuter sedan, Usch!

Onsala

Hej, nu är jag på landet och morfar har köpt trådlöst internet så jag kan surfa hur mycket jag vill :D Tjihoo.
 Här på bilden visar jag den lilla stugan vi bor i. När vi är många här och då kan vi vara upp till 15 pers, använder vi friggeboden som står snett bakom huset. Där finns det 5 sängar och i huset finns det 9 sängar typ. Men iaf. Här kommer jag spendera dagarna till på fredag. Och på lördag hoppas jag att jag och S kan åka och shoppa. Jag ska iaf köpa kläder och pumps. Ett måste liksom.

Aja, nu ahr vi precis bakat och jag ska äta upp allt :D Yummie!

En tanka ska skänkas till en speciell person.

xo xo

Onsala

Jag åkte aldrig till onsala igår för mormor och morfar kom inte dit förren typ 8 och då skulle jag ju missat allsång på skansen. Jag såg HÅKAN! han var snyggare än snyggast i sina vita jeans och gula kavaj. ÅH KÄRLEK! Men iaf, nu ska vi göra oss iordning för landet och sen åka ut dit. Ska bli härligt med lite relaxing liksom. Inget att tänka på och vara helt själv. Eller ja, inte helt själv eftersom mamma, calle och mormor och morfar är där xD och hunden förståss.

Men som sagt så ska jag försöka upptadera där med bilder och sånt, hihi.

take it easy on life peaple ;) love ya'll

Trimgel

Nu idag, alldeles nyss läste jag om en gel som gjorde att man gick ner 5 kg på en vecka. Snacka om bullshit tänkte jag liksom.



Men serriöst, kan det verkligen funka liksom? Det är ju massa som har rekomenderat den på hemsidan. En massa fakta står på sidan och mycket intressant. men kanske det funkar iaf?!

http://www.trimgel.se/?gclid=CIbAn9irjZQCFQyN1QodiAYPWA

Där är hemsidan, gå in och läs, sedan berätta för mig vad ni tycker?! Jag tror det är bullshit!

 xo xo

Tisdag.

Hej. Idag ska jag försöka pallra mig in till skolan och hämta mina betyg. Men vet inte om jag orkar. Men gör jag det inte idag kommar jag inte göra det ngn annan dag heller. Men iaf. Idag kommer HÅKAN HELLSTRÖM på allsång på skansen. Det tänker jag ju definitivt inte missa. Men annars så ska jag antagligen åka till landet idag. Vi har ett landställe i Onsala och idag åker mormor och morfar från Stockholm dit med hunden Grynet. Världens bästa goldenretriver (stavning?!).

Det kommer antagligen bli lite svårt med upptaderingen när jag är där, men jag ska försöka upptadera minst en gång om dagen. För vi har inget trådlöst och isf måste jag ta typ internet från telefonen eller nåt sånt. Och det är krångligt. But hey?! vad gör man inte för att vara på landet. Kommer kanske hem om några dagar, eller inte. Man vet adrig riktigt hur länge man stannar när man är där. Aja, lite bilder och sånt kommer iaf.

Förövrigt så ser ni dagens outfit till höger här -------------->

Vit kofta
Klänning, rosa med vita prickar
Svarta leggings


Nu ska jag typ åka in til skolan xoxo


Vi har bakat bullar :D

Haha, jag mamma och calle har gjort sommarens första bullbak. Jag liksom glömmer bort att blogga liksom. Jag vet, jag vet, inte snällt, men jag orkar typ inte uppdatera mer än en gång/dag. Men men. här är våra vackra bullar :D :
 

Igår hade jag lite kompisar hemma. Vi chillade på en chick-movie och allt var lugnt. Skön hemmakväll liksom. There was me, Olivia, Robin, Susanna, Erik, Daniel, Jacob och Ludde. Hoppas inte jag har glömt ngn nu.. Well, nu ska jag fortsätta se sex and the city. Ska börja på fjärde sesongen nu. Åh, detär såååååå bra :D

Bye bye, xo xo

heellooo

Nu har jag varit shamesly rude again. Ingen uppdation på typ what?! ett dygn. Well, i can tell ya. Jag har inte gkort någonting! Absolutly nothing. Nu ska jag fortsätta titta på sex and the city. Har s´börjat på 3:e sesongen nu and more to go.

Good bye my friends, love ya'll!

Pics from the midsommar

Hej hopp!  Igår va en rolig kväll. Det började hemma hos mig då va. Vi skulle egentligen ha ätit halv 7 men alla va såå sena så vi åt typ 8 istället. Jag och Sandra hade varit och handlat i typ över en timme och det blev potatis, kyckling, köttbullar och sallad. sen var det glass och jordgubbar till efterrätt. Thnx till Joakim och Ekman som vi hade lagat mat till men som kom halv 10. 3 hela timmar sent. Dålig stil! xD Men sen bestämde sig alla utom jag, anna, sandra och björn att åka vidare och vi tänkte typ stanna hemma. Men så blev det icke. För utan eftertanke åkte vi hem till Tobbe. Där va det lite folk och det var ju trevligt. Annas mamma hämtade oss och körde hem oss. Somnade efter det, och vaknade i morse innan jag åkta till stallet. här är pics:


Här satt vi och chillade och småkollade lite på matchen efter maten.


Denna urgulliga ponnyn red jag idag och igår :D

nu ska jag titta på sex and the city

xo xo


GLAD MIDSOMMAR!

Idag ska jag ha lite folk hemma. Vi blir runt 10 st som ska äta lite och sen dra vidare nån stans. Det blir nog mysigt tror jag.

Nu kom jag precis från stallet och ska hoppa in i duschen. Glömde kameran så jag fick inga kort på söta kingen, men kort måste det bli ikväll iaf.hoppas jag inte glömmer. men jag säger till mig själv så här :  JAG MÅSTE KOMMA IHÅG ATT TA KORT IKVÄLL!

för jag har en liten thing med att komma ihåg saker. Som till exempel när jag stänger av spisen eller låser dörren säger jag alltid till mig själv :  NU HAR JAG STÄNGT AV SPISEN eller NU HAR LÅÅÅÅÅÅSER JAG DÖRREN. det gör att jag inte blir orolig att jag glömt något. Och när jag ska komma ihåg en viktig tid eller händlese säger jag alltid : DET MÅSTE JAG KOMMA IHÅG. Men OM jag säger : DET FÅR JAG INTE GLÖMMA, glömmer jag det ALLTID!

Aja, nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Puss och kram skumbanan!

Inför midsommar

Asusal regnar det ute och kommer antaglegn göra det imorgon också. Usch usch. Men hey?! det brukar faktiskt regna på midsommar. Jag har varit ute på äventyr med söta Anna och det var kul:) Sen åkte jag hem till pappa för att fixa iordning lite inför imorgon. och då menar jag kläder! Av min kära syster tänkte jag låna röda pumps och en svart lång tee. Kommer bli najs tror jag.





imorgon har jag hand om sööta kingen. Hoppas det inte regnar imorgon när vi ska ut på äventyr. Men, han är sååå gullig. Kommer ta bilder på honom imorgon såklart :D

Nu ska jag göra ngt annat. tudelido

Okejokejokejokejokejokej

Nu för bara några minuter sedan fick jag ett klagamål från en ledsen läsare. Uppdationen har varit låg på senaste men jag ska försöka ändra på det!



Men jag har ju typ inget att skriva om. Igår kväll gjorde jag inte så mycket.  Var hemma och orkade inte titta på Sveriges urusla spel såå jag tittade på Sex and the cite istället. så sjukt roligt!  Har alla sesonger på datan nu och har redan sett första och halva andra sesongen. Tihi, gissa vad jag ska göra idag då? ;P



nu ska jag fortsätta med mitt sex and the city maraton :D talk to you later guys, have a great day, xo xo

Toooday

Today is gonna be the day that everything is gonna be booring. I dont belive that anybody feels the way I do about this daay.

Jag har totally nothing to do idag. Så mitt life sucks. TOTALLY! Well, well! Något måste jag ju hitta på, right?

kände att det blev lite mycket engelska dä, hehe, men engelska är ju roligt. Idag sätts våra betyg, eller var det igår? Aja, lite scaary faktiskt. Nästa vecka ska jag åka in till skolan och hämta dem, så får ni läsare se hur det går för mig i skolan. Inga IG what I know liksom. tror jag...

Men, något måste hittas på. But what? vet inte men jag har ju precis vaknat liksom, så jag får väl se. Ska försöka få med mig kameran this time liksom. Lite roligare att läsa bloggen med lite bilder och sånt ;)

Iaf, igår jobbade jag till 9. Sen träffade jag Olivia, Hanna och Ludde i stan. Vi skulle åka hem till Hanna och chilla på en film. Men Hanna och Olivia gick av hos Olivia och hämtade massa saker, och jag och Ludde åkte hem till honom. Där träffade jag hans otroligt söta vovve. OMG, så söt! Han hämtade sin trimmade moppe ;) och så åkte vi hem till Hanna, för dit hade Olivia och Hanna gått. Så vi chillade på serien "Barnen på Luna" Hihi, jag älskar den serien! Så sen hände inte så mycket mer. Kom hem vid typ två, och somnade en stund efter det.
En rätt så chill kväll liksom ;)

Men nu ska jag gå och göra något, but what? jag ska nog gå in på mitt rum och kolla på en film. Det är liksom chill :D Haha

xo xo

;'(

Nu har jag varit dum igen. Har inte  bloggat på jättelänge.. ^^ Men igår kväll var jag hemma hos Sandra med några tjejer. Det var mysigt. Först gick vi till coop och köpte ben & jerrys i olika smaker. Hehe, alla köpte typ var sin halv liter och åt upp den under kvällen. Utom jag då, som köpte polkagrisar istället.

Vi såg en asläskig film också. Jag skojar inte, vi skrek som grisar allihopa. Fy fan va rädda alla blev, men det är ju typ bara musiken som gör den läskig. Men usch, den heter "when a stranger calls" och den var sjukt bra faktiskt. Men usch så läskig.

Den handlade om en tjej som hette Jill. Hon skulle sitta barnvakt i ett sjukt stort hus, med en jävla massa glasväggar och fönster. Det hela började sen med att någon ringde, men utan att säga något i telefonen. Samtalen blev fler oc fler och Jill ringer polisen. De spårar samtalen och Jill får reda på att samtalen kommer innifrån huset. Ja, jag ska inte säga hur den slutar eftersom jag tycker att ni som inte sett den ska se den.



Nu ska jag göra mig iordning för jobbet,.

tjingeling


Jag får spaaader!

Nu är min dator helt knäpp. De är mycket som  inte funkar och jag vet inte va jag ska ta mig till. Måste avinstallera mycket och installera igen och hoppas att det funkar bättre så. Aja, jag ska se på 21 idag och hoppas att den är bra. Syster säger att den är sjuk bra så jag hoppas det. Reklamen eller trailen till filmen är iaf bra ;)

Sen tror jag inte jag ska jobba idag. Så jag ska nog bara slappa lite och så;)

xo xo

Söndag kväll.

Jag kom hem från jobbet nu för en halvtimme sen ungefär. De var en ganska så lätt dag, inte jättemycket folk. så det var ganska lugnt. Nu ska jag titta på monalisas leende som går på tv3 klockan 9 . jag älskar den filmen, så underbar är den. Många duktiga skådespelare med. Bl a Julia Roberts, Julia Stiles, Kristen Dunst mm.



Om ni inte har sett den så gör det! Underbar film!

Hörs imorgon. xoxo

Morgon

Idag ska jag jobba igen. More money, more money, more money. lite seg efter igårkväll, men det funkar. Ska jobba 1 - 6 så det blir bara 5 timmer. Om de inte vill att jag ska stanna längre som igår.

Det jag egentligen skulle göra idag, var att jag och Gabbi skulle åka till mitt landställe i Onsala idag. Men det blir tyvärr inte så eftersom jag ska jobba. Det känns lite knasigt att säga nej till att jobba när man är ny och så. Känns inte bra alls. Så därför stannar vi hemma ist. Man vet ju aldrig om de ringer imorgon också liksom. För annars så bokar man jobb via internet. Men de kan också ringa om de behöver parsonal. Så därför.

Men nu ska jag fixa lite och sen åka. ha de fint xo xo

Rena natten!

Ja, jag hann precis innanför dörren nu innan det började ösregna. Jag har jobbat i 7 timmar nu och mina ben är SJUKT trötta. Fick en rast på en halv timme klockan 9, men sen har jag sprungit fram och tillbaka där bakom disken. Aja, jag är stolt över mig själv som gjorde det utan att klaga. (är väl sådär känd för att klaga vissa tiderxD) Det var iaf kul! En kille där började kalla mig för MiniMouse eller MickeyMouse typ. och jag reagerade på det etfre ett tag. Så där har jag väl ett nytt smeknamn. Frågade mig inte varför han kallas mig för de, Hehe!

Det var tre stycken idag som ville ha mitt nummer. hehe,
Först va de två killar typ 25 år som sa ; Hon va söt, kanske man kan få hennes nummer? Jag sa; beror på om du kämpar för de! En av de sa; ojojoj, här ställer vi krav! Och så betalde de och gick. Då se den andra; vi kommer igen ;)

Den andra va en typ kille i 30 års åldern som sa när han hade köpt sin hamburgare; när slutar du idag? Jag sa; klockan 12 typ. Han sa; vill du ha en dejt? Jag sa; nej tack, jag tror jag står över.

Sen va det tre killar, hehe 91:or faktiskt. Inte helt så dumma i utseendet heller, if you know what i mean;). och varför jag vet att de är 91:or, jo för den ena heter Daniel och är av min mammas kompisars son. Men jag tror inte han kände igen mig för sist vi sågs va jag en jävla massa mer fjortis. Så, de frågade om de fick mitt nummer och jag sa; nej inte idag ;)

Jag slutade iaf klockan 12 och missade sista bussen. så jag satt på centralen och väntade i 1 timme på nästa buss. Segt som fan, med tanke på att jag var själv också. En jävla massa fulla människor, men ingen av dem störde mig iaf! Bussen hem var också jävligt seg. Hohojaja. Men nu är jag hemma iaf. Ännu en sen natt. Hur ska jag orka?

Imorgon kommer mer information om vad jag ska hitta på! efter en lång sovmorgon :D

Btw. Sverige sög riktigt ordentligt idag hörde jag. En massa gråtandes människor kom in på McDonlads efter klockan 8 och svor som grisar. Jag som var stensäker på at sverige skulle vinna. Men men.. ( om sverige inte förlorade nu, har jag, som skrivit i bloggen att de förlorade, gjort en rejäl tabbe. Hoppas någon rättar mig om jag har fel)

godnatt och sov sött mina änglar!

xo xo


God Eftermiddag

Nu är jag redo för the work liksom. Håret är uppsatt, skjortan är struken and det lilla sminket man får ha är placerat!

Ska jobba 17:00 till 22:00 ikväll. SÅ JAG MISSAR SVERIGE - SPANIEN! men jag loovar att det kommer komma några matchglada männiksor dit så jag får veta hur det gick iaf. Men jag vet ju för övrigt redan hur det kommmer att gå. Sverige kommer såklart vinna, hela EM.

Nu ska jag göra mig iordning för bussen..  tudeloo

God Morgon

Nu har jag vaknat av dammsugaren. Här hemma börjar de dammsuga klockan 9 på morgonen. FATTAR NI HUR JOBBIGT DET ÄR? blir så JÄVLA irriterad. Dammsugaren är den värsta att vakna till. Helst serriöst! Man typ dööööör!


Iaf, igår kväll va vi i torslanda och tittade på fotbollen. Sen såg vi filmen från när vi var på skolresa till funäsdalen och åkte skidor. Det var roligt. Sen bestämde alla att de skulle ta en buss hem som gick 01:15 därifrån. En direktbuss hela vägen hem. Mindre róligt va det att bussen tog 1 timma och 30 minuter. Det betydde att vi skulle vara hemma kvart i 3. Så därför bestämde jag att jag skulle åka hem kvart över 12 ist, för att då vara hemma halv 2. Mycket bättre tyckte jag så jag blev inställd på att åka hem själv, eftersom de andra ville stanna. Men sen när jag väl skulle gå, följde de andra med utom Anna och Sandra. Så hem fick jag inte åka själv. Tur de, för jag tycker inte om att va själv ute på natten.

men nu ska jag äta frukost.

xo xo


Outfit

Ikväll ska jag till Torslanda (eller, jag tror de iaf) (du vet, jag är inte så insatt) xD Haha, men iaf,  nu har jag gjort iordning mig och så här ser jag ut.

Håret är slarvigt uppsatt i ett pärlhårspänne. Lite hårspray är i för volymens skull.
Sminket är rätt så naturligt. Jag har också i en svag ögonskugga i svag gul färg som är meningen att matcha linnet.

Jag har:

ett vitt linne
ett gult linne
Jeans
(sen ska jag antagligen ha en röd kofta över) och ett par ballerina skor, och min lilla tygväska från Lancôm.



btw, mitt tredje inlägg för idag, i'm going crazy here XD

hehe, NOT!

men mer ska det bli!

xo xo Love Ya'll

NU ÄR JAG SEG IGEN!

åhl jag blir tokig på mig själv! Uppdatera ofta va det jue. Men idag har jag aif gått efter mina planer. att va hemma och chilla. Det kan man ju säga att jag gjort. Legat i sängen med laptopen heela dagen.  
  
Nu ska jag ringa Sandra och kolla vad hon ska göra ikväll. Sen kanske jag ringer några andra också, så det häner något ikväll iaf.

nu ska jag ta lite bilder på ngt och ladda upp xD

xo xo

Bloggen igång ;)

Tjoo!

Trevligt att jag är vaken såhäääär tidigt^^ hehe, (brukar vara det, ville bara vara lite cool för en gångs skull) Haha=P

Till dagens ämne. Idag ska jag chilla på livet. Ska inte jobba (wohoo, ska göra det imorgon), har inga planer alls, Jag ska ta det lugnt och chilla med några filmer tror jag. Men då kommer dagens problem. jag HAR inga filmer. Deförsvann när datan gick sönder så nu ska jag ta och ladda ner någon bra. Men då måste jag ju installera alla dessa pogramm och grejer och tror ni jag orkar det?  SVAR: Niklas Erik Johan.

men, ska ta lite bilder idag under min chill dag, och lite under kvällen, för hoppas jag gör ngt vettigt då iaf!

xo xo

PS. Jag ska uppdatera OFTA SOM FAN!

love ya'll

Heeej Bloggen!

FÖRLÅT! Min data gick sönder imorse så ALLT PÅ DATAN ÄR BORTA! jag skojar inte! heela hårddisken, full med mitt liv, är totally gone liksom. Nu har jag försökt få igång den och helt plötsligt så funkar inte internet! suck på den liksom. Så nu sitter jag här, med min kära Håkan, med en blå jävla internetsladd inkopplad. Aja, bättre än inget.

Nu är det en annan sak jag ska säga förlåt för. Inga bilder är tagna nu heller. Inte har jag något annat att ladda upp, efterso jag INTE HAR NÅGRA BILDER PÅ DATAN! Men men...

Idag jobbade jag på the famous mcdonalds. För första gången. Jag var såååååååååå nervös imorse, men det var riktigt kul! åhja ja. Men en jävla massa att hålla reda på kan jag säga ;) Hehe, och lite långsamt gick de nog, men jag lär mig nog så småning om!

Igår då, jag tänkte att jag skulle lägga mig tidigt, eftersom jag hade en tidig morgon denna dag. Men jag kom hem typ mellan 00:30 och 01:00. hehe (A) Jag och T åkte till til Killingholmen för att träffa lite folk. Lindåsskolan hade avslutning så alla fjortisar från Billdal var där. Och jag överdriver inte när jag säger att de blir patetiskt fulla. De drack ren sprit, direkt ur flaskan, låg i buskarna och skrattade och ramlade ner för berg och grejer. Inte så roligt, men T tyckte det var kul att titta på dessa patetiska BARN! (med tanke på att de var 92:or och 93:or). Aja, jag och T satt där coh helt plötsligt hade T dragit dit en massa roligt killar, (med tanke på hennes utseende liksom :D) Sen fick vi ett förslag att följa med två killar hem till den ena och bada i hans jacuzzi (stavning?!) det var grymt kul, med tanke på att vi aldrig träffat dem innan! (eller ja, T hade träffat en av dem tidigare) Men kände hon honom? nej, inte det minsta! hehe, lite vågat av mig kanske, men det blev riktigt roligt! Hehe, och det var 37 grader i jacuzzin, så det var gött. Mindre kul att bada i underkläder =P Men, that's life liksom! Jag och T hade inte tänkte bada, men det blev så iaf! Där var vi i typ en timma, sen åkte vi hem och jag gick och la mig.

Ganska rolig kväll som jag trodde skulle bli totalt misslyckad! xD

Aja, idag ska jag lägga mig tidigt, så jag kommer antagligen inte skriva ngt mer inlägg, mer kommer imorgon xD

xo xo love ya´ll

Som man bäddar får man ligga

Nu har jag SOMMARLOV! hehe, men jag vet att jag varit lite dålig på att uppdatera med bilder och sånt, och jag ska bättre mig. men jag har inte haft kameran med mig så mycket det senaste, men som sagt, en bättring kommer ;)

För det första måste jag ju nämna att SVERIGE VANN MOT GREKLAND IGÅR! Vi är bara sååå grymma. Sen får vi se hur det går på fredag (eller va det lördag) när de ska spela mot Spain. Vi ska vara först på avenyn och stå längst fram vid storbildsskärmen och skrika som fan.

Igår va vi på avenyn i stan och såg matchen där. Vilken stämning! Vi hoppade och skrek när de gjorde första målet och HELA göteborg skreeeek av lycka ;) hehe, vi gjorde ialla fall ^^ Sen när andra målet las så blev det bara bättre och bättre. Alla vet att SVERIGE kommer vinna hem hela EM. Solklart :D

Sen när matchen var slut gick vi till centralen och på vägen mötte vi massa roliga människor, lika glada som oss! Vi skrek och sjöng som treåring hela vägen till bussen. Sen på bussen var vi lugna igen och Jag, Sandra, Camilla, Moa, Nettan och Lina samlades nere i min källare. Där tittade vi på en film, fast ja somnade innan filmen hann börja. Ja, och sen traskade de andra hem vid halv tre och jag och Sandra somnade inom en kvart i min säng :D

Det var min skolavslutningsfirande och nu ska jag gå i pjamas hela dagen ;) Nästan ^^

Hehe

Aja, ska försöka ta lite bilder idag
xo xo

PS. jag ser att läsarantalet minskar, så keep on reading peaple xD (men det är säkert bara för att jag har blivit tråkig)
Love ya´ll!

Sommarlov då då.

Kom precis hem efter en otroligt onödig dag. För det första känns det inte som sommarlov. För det andra är det meningslöst att ha sommarkänslor en dag som denna. För det tredje tycker jag inte att en dag som denna borde firas. Punkt Slut. Så frutansvärt tråkig och meningslöst. Vad finns det att fira liksom? Jo förutom alla ni fjortisar där ute som super skallen av er precis som om det var valborg varje fredag/lördag (och möljigtvis ngn annan dag på veckan)...

Men förövrigt, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv,
jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv, jag har inget liv,

MEN DET VAR JU INGET NYTT, VILL SÄGA!

xo xo

Onyttig idag!

Idag har jag varit så onyttig man kan bli. Jag har ätit 3 glassar, en piggelin, en solero och en magnum - after eight. Sen har jag ätit en 80 grams stor sport lunch också. Haha, känner mig lagom tjock xD


ungefär SÅHÄR tjock :/

Stackare!

MEN USCH VAD ELAK JAG ÄR! jag menar inte att hon är tjock, eller jo det är hon, men jag menar inte elakt. Hoppas ingen som läser känner denna kvinna. Jag menar inte att vara elak, vill bara visa hur jag känner mig när jag ätit massa onyttigt!

tack för mig

Måndag

Idag hade jag spanska muntligt prov, och det söööög. Jag fick G iaf, men min lärare var inte lika nöjd som jag var. Jag är glad att jag to mig igen provet, sa fleeeera meningar utan att bryta ihop. YES, 10 POÄNG TILL MIG! =D Hehe

nu tittar jag på days of our lives, och det suger. Sen ska ja lägga min och plugga lite me till genetikprovet imorgon. DET SUGER ATT DE HAR LAGT ETT PROV PÅ SISTA DAGEN INNAN SOMMARLOVET!

Jag är så arg, så arg, så arg SÅ ARG.. vi har sommarlov imorgon men lektioner fram till 12. Gah, jag blir galen på min skolan ibland ^^

xo xo


PS. förlåt för att jag har varit dålig på uppdatering med bilder. men har ingen ork. mn jag ska!!!


Söndag

Idag är en lugn dag. Jag har inte orkat bry mig om ngt så jag satt en stund i solen förut och läste lite och nu kollar jag på en film. Den är ganska värdelös faktiskt, men har som sagt inget annat för mig. Förlåt för de tidigare inläggen om ngn råkade läsa dem. (men jag tog bort dem) Var lite frustrerad och ensam inatt ^^

aja,
xoxo


ps. förlåt för att jag är dålig på uppdatering under helgerna men jag orkar inte skriva hela tiden, och eftersom det inte händer så mkt på dagarna finns det inte så mycket att skriva om ^^


xo xo


One Tree Hill

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Jag orkar inte göra mkt fastän jag sovit jättemyket idag. Hoppas ja inte blir sjuk bara. Men middag har jag ätit nu och en skål glass.

Men ikväll ska jag chilla med One Tree Hill. Jag har ju alla 4 sesongerna på min dator och sen håller jag på att ladda ner sesong 5. Så jag tänkte slumpa lite mellan alla avsnitten ikväll!

Jag bara älskar serien. Så sjukt bra! verkligen! Den är bara sååååå sevärd!!



 
Dessa fantastiska personer spelar i Onte Tree Hill:

Brook Davis
 
Peyton Sawyer


Lucas Scott 

Nathan Scott


Haley James

Det är svårt att beskriva vad serien handlar om men den är extremt omtyckt av många, typ alla. Den handlar om dessa ungdomar och många andra. Det händer så mycket med alla personerna att det inte går att biskriva. Men man fastnar för den sååå lätt. Åh vad man önskar att men var en av dem!!

xo xo

Lördag

Ja, idag är det lördag och jag ligger fortfarande i min säng. Mår inte så bra idag och magen vägrar behålla maten jag äter. USCH!!!!! Jag har sååå ont i magen, men nu har jag precis ätit lite pastasallad, så jag får se hur det går med det. Vi skulle typ åka vattenskidor idag men det blir nog i så. Jag, Hanna, Suss, Erik och Danne typ.

Igår va det rätt så kul typ. Ja, det första som hände var att Ludde och John slängde mig i poolen. Med kläder och allt. Och inte hade jag något att byta till, eller några torra underkläder. Så jag lånade en tröja av Danne. Men klänningen torkade ganska snabbt. Så det var lugnt.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Hoppas jag inte blev typ matförgiftad av ngt eller nått. Hatar att va sjuk och ha ont. ^^ Men hey? vem gör inte det xD

xo xo

Fredag

Idag är det Sveriges nationaldag och jag har solat och badat i dag. Med Hannisen. Nu ska jag och massa andra åka hem till Erik i kullavik. Ja, jag har ju tyvärr ingen kamera tillgäglig, men jag ska brätta imorgon hur kul de va ;)

hehe, nu ska vi göra ss iordning och sen åka =)

xo xo

Tyvärr hade...

... mamma tagi med sig kameran ikväll så jag har inte kunnat fota ngt. Min kamera tänkte jag använda men den var sönder. eller jaa... den funkade inte. vet inte vad som var fel, men något var fruktansvärt fel eftersom den inte ville starta.

Aja, det ar varit en rolig kväll :D Lyckad kväll. Vi möblerade om i vardagsrummet, då vi flyttade bord, soffor och matta. Där dansade vi till "cha cha slide" typ hela kvällen. Vi åt badå mat och efterrätt. Sen proppade vi i oss en jävla massa godis och chips. Vid 11 gick vi ner till hovåsbadet och jag och Annie badade så det stod härliga till ;)  Men lite rädda för hajar var vi faktiskt. Vi tänkte på den musiken de spelar i filmen "hajen", ni vet.. Dudududududududu du! Någo sånt. Och vattnet var så svart och läskigt. Sedan såg jag en oväntad person som jag inte vill prata med eller om för den delen... ^^ Iaf, vi gick hem och alla drog sig hemmåt efter en stund. Klockan är nu typ snart 2 och allt är städat och klart. HannaHjärtat stannade och hjälpte mig i vardagsrummet och köket innan hon gick. Tack Ängel!

Men nu ska jag vänta på mamma och janne som borde komma inramlandes snart ;) Hehe ^^ 50-årskalas för en kompis säger allt xD Haha!

godnatt alla änglar där ute :D xo xo

Glasen är frostade och salladen nästan gjord

Nu håller jag på att göra iodrning för ikväll. Det kommer bli jätte kul.

(jag har tagit kort på mina förberedelser men det funkar inte att ladda upp kort på bloggen så ni får klara er utan xD Hehe)

Jag har dukat, frostat glasen (citron och socker). Jag har ställt fram mina högtalare och gjort maten (nästan)

nu ska jag ta ut papiliotterna ur mit hår. Ja jag vet, jag har såna IGEN men det blev så snyggt förra gången så jag tänkte göra samma sak igen xD


xo xo

Massa ny musik

Ja, nu har jag laddat ner massa musik och inget har varit så där bra.. ^^ Vet inte riktigt vad alla har för musik men har försökt mig på typ techno och R&B, men hittar inget bra^^

Imorgon ska vi ha en tjejkväll här hos mig. Det ska bli kul :D Kommer såklart ta massa bilder!!

Men nu ska jag fortsätta med min novell och sen sova.
Godnatt små gullungar :D

Ny klänning! :D

Nu har jag köpt en ny klänning, rosa med vita prickar. Hur söt som helst :D



xo xo

F&S

Nu har jag preci kommit hem efter ett hårt träningspass. Var på skivstång och nu kan jag knappt gå. Så trött i benen, ryggen och magen att jag inte orkar röra mig :/ Men det är det värt. För snart kommer jag nog se resultat efter träning ett tag. Och det vill jag ju.

btw, ska jag på utbildning på mcdonalds nästa trosdag.

Min sommar kommer nog spenderas mycket åt jobb. Men jag och några kompisar har betämt oss för att ta en weekend i Onsala där mitt landställe ligger. Eller tjaa, mitt och mitt ^^ Släktens (: Iaf, det ska bli skönt, speciellt nu i början av sommaren. Jaa, vi kanske åker efter utbildningen. men det är långt kavr!!!
 
sry för att jag inte har bloggat så mycket idag. Inga bilder har jag lagt ut heller, men ni som läser får klara er.

jag ska nu hoppa in i duschen, låta håret självtorka (tar typ en timme) och sen sova. Vet inte om jag bloggar ngt mer ikväll, men godnatt så länge =)

xo xo

PS, jag vet, jag missade Gossip. men jag håller på att ladda ner de, tror jag ^^


puss och godnatt


Cha cha slide

Har ni hört denna låten? den är faktiskt rätt kul när man är många och så xD

http://youtube.com/watch?v=mwtpuxMSTW0

xo xo

Datasalen

nu sitter jag i datasalen i skolan. Högsta våningen, och jag är höjdrädd ^^ hehe... Vi har svenska och vi ska jobba på våra noveller, men jag ska skriva klart den hemma, för jag har den inte här såklart. Ofta jag visste att jag skulle ha med mig den ^^

men iaf, ska försöka träna ikväll.. Vet inte riktigt om jag orkar eftersom det är så varmt ute xD Åh, vad jag är lat!

hehe

xo xo


En tur med båten på kvällskvisten.

Nu kom jag precis hem från en tur med båten. Det var härligt och svalkande. Tog mig även ett dopp i det blå =) Calle hade gjort kardemummamuffins som vi mumsade på i solen XD


Calle, Janne och mamma

Den lilla men praktiska båten.

Jag i solen, men nu ska jag sova så jag är pigg imorgon xD

Puss puss (L)

Massa bilder från helgen =)

Nu är jag hemma från skolan och tänkte ladda upp bilder från i lördags. Det var askul hemma hos Hanna.

Ja, eftermiddagen började med ett gals cider!


Här har vi Hedda, Hanna och Cecilia.


Cecilia tar för sig av den goda maten Hanna har skurit upp!
Oliver, Melon, Saltapinnar och annat gott =)


Hanna och Cecilia gör något konstigt xD


Vi solade och badade :D


Ja, ännu mer bad :D

Vi satt och solade på trappan där!


Står och pratar och dricker god cider :D


Brottning i vattnet XD


de slängde i Hanna i vattnet =)


och kvällen avslutades på Hovåsbadet :D

Nu ska jag plugga inför spanska prov imorgon ^^

xo xo

Förlåt

Jag vet att ja lovade er att lägga upp bilder från igår hos Hanna. Men jag har inte varit hemma på heela dagen, så jag har helt enkelt inte hunnit. Men jag kan ju säga att jag är röd som räka nu efter dagen på Hovåsbadet. Hehe^^  En rejäl tabbe där att inte använda tillräckligt med solkräm. Jag ANVÄNDE solkrämen, hehe^^ jag lovar! På hedersord, tio fingrar upp till gud, jag svär! xD

Haha, nu måste jag verkligen sova om jag ska orka med dagen imorgon också xD

xo xo
PS. jag LOVAR att lägga upp massa bilder imorgon efter skolan.

Stranden, here we come

Nu är jag näästan redo för the famous Håvosbadet. hehe, S kommer hit snart och vi ska åka ner till hovåsbadet och ligga och sola, prata och plugga ;) Spanska böckerna åker såklart med, men du tyärr inte du Håkan! (min dator heter Håkan, bara så ni vet) Du mår nog inte så bra där i solen xD

Just nu hinner jag inte lägga upp bilder från igår, men gör det när jag kommer hem!

xo xo

PS. senare idag ska jag på Youthquakes teater på min gamla skola. De gör musikalen Grease, och det ska bli så himla kul och se när alla gör bort sig xD

RSS 2.0