Poolparty!

Nu ska jag strax gå till Hanna. det ska bli sitkul och detta har jag på mig. Här ser ni också resultatet från the papiljotts xD


Ursäkta min fula min!


Detta hårspännet med pärlor har jag i håret =)



Ha en trevlig kväll alla :D

xo xo

Papiljotter

Haha, jag vet inte hur det stavas så jag skrev det som det låter xD haha! Nu har jag precis rullat upp mitt hår för första gången. Jag vet att ni kanske tycker att det är lite löjligt att locka håret när jag ska bada hemma hos Hanna sen. Men grejen är den att jag ska inte bada xD Haha! Nej, men min piercing i naveln säger stopp innan jag kliver i vattnet. Den är för infektionsbar fortfarande, så jag har ingen lust att bada om den kan bli sjuk. Så därför gjorde jag ett försök till att rulla upp håret i papiljotter. och tja, jag vet inte riktigt, men det blev nog hysat bra iaf xD



Mitt hår för första gången med PAPILJOTTER! (stavning?! Haha)

Nu ska jag gå och göra något annat, hej så länge,
Puss och kram skumbanan (á la Susanna)

Waxstrips

Sen jag vaknade har jag hunnit göra massa saker. Vaknade typ halv 9, sen tittade jag på Sandor/Ida (igen) Hehe, sen har jag ätit frukost, jag har vaxat benen och klätt på mig xD

Jag tycker inte att veet's waxstrips funkar särskilt bra. jag köpte den blå, för känslig hud. Jag har iofs ganska lite hår på benen, men det står ju att det ska funka på kort hår också. Skumt det där, men en sak kan jag ju säga. Det gjorde inte alls ont iaf. Det stack till lite men inget mer. Sen så fick jag lite efterrodnad men det får väl alla. 
        

Hoppas det går bort till ikväll för då ska jag på POOLPARTY.  Hehe, kan berätta mer sen ;)




xo xo


Hos Daniel

Hej! Nu är jag hos Daniel med några andra. Vi sitter här och ska snart titta på film. Haha, just nu lyssnar vi på fjortistechno. Ni veyt sånt dunk dunk dunk. Som på typ gothia eller nordic. Hehe, alltid lika kul xD

 En Daniel lastad. Vet inte om jag fick ta bilden men gör det ändå! (förlåt Daniel)

Vi är Hanna, Hanna, Cecilia, Suss, Jacob, Ludde, Daniel, Lovisa och jag. Hoppas inte jag glömt nån nu, hehe, lite pinsamt isf xD

aja, xo xo

Här ska sys...

Nu har jag bestämt mig för att sy en klänning. Den ska vara ljusrosa och så funderar jag på och jag ska sy fast ett silvrigt peacemärke på kanske. Det fixar jag sen. Men här har ni min skiss på hur den ska se ut:


(tänk er ett peacemärke någonstanns på klänningen)
(ursäkta att jag är så dålig på att skissa)


Klänningen ska var i rosa tyg såklart. Ljusrosa =)

xo xo

Sandor/Ida

Nu när jag kom hem från skolan la jag mig i solen och tittade på en film. Det var gött ^^ Hehe. Idag såg jag Sandor/Ida. Den är väl sådär tycker jag men helt okej!



Nu ska jag göra klart ett arbete, och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

xo xo

Mardröm

Idag börjar jag typ halv 11 så chillar jag på livet nu. Hehe.. Nej men jag vaknade tidigt av en jävligt lång dröm. Fy fan vad rädd jag var, jag skojar inte! Aldrig varit så rädd typ.

Dessutom vaknade jag med en av mina sommarklänningar på mig över nattlinnet, mina vita tofflor med hjärtan på och uppsatt hår.

Iaf, jag satt i min soffa, tv var på och min laptop hade jag framför mig. det var kväll och mörkt ute, så jag såg inte vad som fanns utanför fönstrena. Jag skulle gifta mig och typ satt och plannerade mitt bröllop med mamma. Samtidigt pratade jag med Olivia på msn, och ho sa att om det kom upp en konversation med en clown skulle jag ABSOLUT INTE öppna den. För clownen i konversationen skulle då jaga mig i resten av mitt liv. Och då helt plötsligt kom det en sådan konversation och jag skulle inte öpnna den. Men den öppnades av sig själv och jag försökte blunda. Clownen var den värsta jag någonsin sett, hel serriöst. Jag brukar inte vara rädd för clowner men denna var så jävla läskig. Men det var inte så att clownen var verklig och kunde ta på mig, utan det var typ en ande av något slag. Clownen visade sig i fönstret och skrämde livet ur mig. Jag sprang i till mitt rumm men clownen visade sig i fönstret där med och i spegeln. Fan va rädd jag var. Och allt var så verkligt också. Kanske inte låter så verkligt men det var det. Jag är typ fortfarande rädd. Men iaf, jag gick ut ur mitt rum och då släckte han lampan i hallen, så jag sprang in i badrummet och låste dörren. Men då släckte han lampan där med och låste fast dörren så jag inte kom ut. Han visade sig i spegeln och sa något som jag inte hörde. Men han låste upp dörren och slog upp den mot väggen, så jag sprang ut och krockade med min mamma. jag bröt ihop på golvet och bad henne att rädda mig.
och sen vaknade jag.

ALdrig har jag varit så rädd tror jag. Usch. Jag HATAR mardrömmar. Men bara jag visste vad det betydde så kanske jag kan bli av med den ¨på något sätt.

Och någonstans i drömmer hann jag sätta på mig tofflor, en klänning och sätta upp håret =/

Det kändes som om drömmen varade jättelänge. Verkligen, typ hur länge som helst!

Fyfan!

Aja, nu ska jag till skolan.

xo xo                                                                   

Dirty, sexy, money

Nu funkar det typ inte att lägga in bilder här, så jag får lägga in bilder på T och hennes häst nån annan dag. Nu tittar jag på Dirty, Sexy, Money och sen ska jag sova!

Sleep Tight

xo xo

Hemma efter en lång dag

Nu är jag hemma igen efter en lång dag. Har inte varit hemma sedan klockan 11, och nu när jag kom hem möttes jag av en sur mamma. Hon är svinsur för att jag tog kameran idag och min lillebror skulle ha pianouppvisning. Det kunde hon väll sagt eftersom hon VET att jag har kameran med mig överallt.

Hej då

PS. bilder kommer upp senare, när T har eccepterat dem ;)

it's a beautiful morning

hello readers. hehe xD (kan man säga så?!) idag är jag ju ledig, men ändå är jag uppe tidigt :/ Hehe, men sån är ju jag ^^ Men iaf. Idag ska jag med T til stan, men först på morgonen ska jag ta det en smula lugnt.

Men nu tänkte jag tipsa er om den bästa piercing studion som finns! Den heter Tribe, och ligger på högt upp på kungsgatan (i gbg asså).  De är så jävla proffsiga, bara så ni vet. Så har ni tänkt pierca er, ni göteborgare, gå dit. !

tack för mig =P

xo xo

Förtrollad

Hej, nu ska jag sova typ. IMORGON ÄR JAG LEDIG! så jag KAN sova hur mycket jag vill men ska till stan med T. Hon ska köpa doppresent, och jag ska vara smakråd eller nått. men nu när jag ska sova brukar jag alltid titta på en film, ALLTID! jag somnar till filmen liksom. Idag blir det förtrollad. Den är grymt bra och så jävla rolig! Haha xD Alla som tycker om romantiska komedier med lyckliga slut, ska se denna. Även om typ 1/3 av filmen är tecknad är den bra. Fast iofs gillar jag fortfarande gamla goingar som Askungen, Törnrosa och Snövit.




God Natt    xo xo

Skor och så

Ja, idag då så började det med svenska, så oerhört tråkigt! Men sen blev det en besök på subway med THE LOUISE och sen så började matten. Också lika tråkigt, men det var chill. Sen så pluggade jag spanska själv i skolans ena kök, och skrev som tusan. Så stolt över mig själv ibland :D Sen mötte jag upp mamma och piercade mig. Sen så köpte hon nya skor till mig! Jiiha. Dessa söta små ballerina:

 
(det var utförsäljning och de kostade enbart 150 spänn=)

 

Efter det åkte jag till stallet och hjälpte Annie med THE KING. Han är så himla bra och söt och ja, orden finns inte. Men det kanske blir den sista gången jag får rida honom för han ska säljas =( Men sånt e livet. Aja,

Nu ska jag skruta lite om att jag är ledig imorgon :D Woohooo.. !!  Hehe, och alla andra på kitas behöver springa runt i en hel jävla skog för att leta kontroller medan jag kan sova :D Hahahahahahahahahahah, jag lider med er barn!

Sen ska jag be en liten bön:

Gud som haver barnen kär
se till mig som liten är
vart jag än i världen vänder
står min lycka i Guds händer
Lyckan kommer, lyckan går
Prisa vår Fader, nu blir det vår!

(ursäkta felet i bönen, men jag kom aldrig på hur slutet skulle vara)

xo xo

Ledig imorgon, yaay

Hej allihopa :D Hur står det till? =) Hehe, jag kom precis hem från stallet. men innan jag berättar hur min dag har varit ska jag hoppa in i duschen och sen ta kort på mina nya skor som jag köpte idag =) (eller ja.. mamma köpte =P)

 xoxo

jiihaaa

Tjoo. Idag har jag en lång dag i skolan framför mig. Men jag kan ju fakiskt välja att åka hem, men jag ska plugga spanska i skolan i .. hmm.. 4 timmar. Kul! NOT!!!! Hehe, Men vad gör man inte för att inte få IG på provet nästa vecka?! Jag har liksom inte riktigt lyckats med spanskan detta året :/ Och nu har jag betämt mig att ha alla rätt på det sista provet. Haha xD Höga krav nu de sista är kanske inte den bästa taktiken för MVG i slutbetygen i de kurser jag aldrig mer kommer läsa (dvs, om jag inte typ går komvux, om det nu fortfarande finns?!) (du vet, jag är inte så insatt *brat*)  ( Hehe, många paranteser nu, men ni som diggar Björn Gustavsson fattar ;) ) :D

Todays outfit. Sandra jeans från BikBok tror jag, grå/brun tee från typ Irland, och den rosa lite tjockare tröjan över. Ganska enkalt och vanligt =)

Sen så hade jag ju lite problem med att välja skor igår, men jag ska ta de blommiga/guldiga ballerina tror jag. Men på skolavslutningen ska jag ha de höga typ (asså inte de svarta platå utan de andra ;D)


Nu ska jag vidare till skolan..


xo xo

PS. om jag inte uppdaterar så ofta idag är det för att jag är i skolan... ^^


Tidig kväll ^^ Hehe

Ja, nu tänkte jag sovaxD För jag vill äta ngt, men SKA INTE så därför går jag och lägger mig. För att inte småäta eller äta godis funkar det utmärkt att borsta tänderna eller sova. Nu har jag gjort båda så nu vill jag absolut inte ha godis xD Haha

Ibland är jag så smart :D

xo xo

Tomorrow

Undra om jag ska ha mina platåskor imorgon =) Tykcer de är ascoola, men de är 10 cm, kanske inte det högsta jag gått i men ändå. Trapporna är många på skolan och jävligt jobbiga även utan höga skor ^^



Eller ett pas höga typ "sandaler", vet inte rikigt vad det kallas, kan ni ngt namn på dessa skor?! hehe^^



eller så kanske jag ska ha ett par ballerina, antingen ett par blommiga/guldiga eller ett pas vita/rosa typ båtskor eller ett par vanliga svarta?

 

Nu är det xo xo Gossip Girl

xo xo

F&S

Nu ska jag snart träna på F&S. Idag blir det dubbelstep och det är alltid lika kul :D Funderar på om jag ska åka dit och gå in på gymmet innan, eller typ sola en stund, men så kom jag på att jag bara har 4 kr kvar på mitt kort xD Bra däär ^^ Hehe, men gymmet ska jag nog också banga, för jag tror inte jag orkar styrketräna innan ett pass som är 75 minuter långt ;P

Hörs sen, för sen blir det xo xo Gossip Girl!     Tjiihoo =)


xo xo


ER

Just nu sitter jag och tittar på ER - cityakuten. De är inte så bra tkr jag men det funkar när man inte orkar plugga för tillfället. Men ska ta tag i pluggandet typ nu, så får vi väl se hur det går med det ^^




xo xo

Nya bikinisar

Nu tänkte jag sola lite, och då kom jag att tänkte på alla H&M:s nya bikinisar. ÅH, vill ha, vill ha vill ha villha vill ha vill ha vill ha!!! VILL HA!!! :D

xo xo


Morgon, och solen lyser!

Idag är en bra dag =) Vaknade vid 7 och satte på en nynerladdad film, the notebook. De flesta har nog sett den men jag hade inte det. Åh, så bra den var. Ja skojar inte när jag sa att jag grät som ett barn i slutet, men även då Allie reste iväg första gången. Jag gråter fortfarande typ. Usch så sorglig, men den slutade ju bra iaf. Och det är viktigt för att en film ska vara bra!



Den rekommenderas!!!!!!!!

XO XO

ansiktsmjukgörande

Jag har en jättebra ansiktskräm jag har på kvällarna. Den känns en aning fetare än en fuktighetskräm, men et funkar jättebra. Jag har iofs fått den på recept mot torr hud/eksem typ som ska mjukgöra. men den finns receptfri på apoteket också. den heter miniderm:



Bara ett litet tips för att få huden babylen. Jag tycker att den funkar utmärkt. Man behöver egentligen inget flashigt men parfym och allt. Mary Kay-produkter och den här och huden är precis som den ska vara!

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på en film =)

xo xo

Mat

 

Nu ska jag och T äta mat. Lagar mat ihop spagetti och korv blir de en perfekt middag. Spelar ingen roll om man bränner korven eller kokar över spagettin, no offence Therese, men det blir lika gott ändå ;)

xo xo

Kladdkaka i micron,yummie

Nu är jag hemma hos Therese och vi ska "plugga". Hehe, vi ska antagligen göra en kladdkaka i micron och sen plugga, om det nu så ^^ Om vi slår ihop våra kloka hjärnor brukar det bli mer prat än plugg xD Hehe

xo xo

Hallonsmoothierecept

Nyss gjorde jag en hallonsmoothie och några kort blev tagna xD



Det första man behöver är en mixer då då. Sen häller man i hallonen som jag gjorde på bilden xD.
Sen behöver man glass:
                                             

Sen behövs mjölk och jag använder grön:
                                                     

Sen så mixar man ihop hallon, glass och mjölk =)

Och så blir den så här tjock och mumsig!!!


xo xo

Smoothie

Åh, jag och S har världens godaste recept på smoothie. Det är j*vla gott :D

Tänkte göra en nu, fast vet inte om jag har några hallon hemma. Ska kolla, sen göra, sen ta kort och sen dricka den =) Yummie!

Sen ska jag skriva upp receptet till er och sen visa en bild på min fina smoothie =)

 xo xo

Skolan

Nu ska jag åka till skolan =) Yeppie xD NOT! Hehe...

En lugn vecka.

Nu har jag en lugn vecka framför mig. Inte så många lektioner, inte så mycket plugg. Hehe, 8 lektioner totalt och 3 saker att plugga på.

Idag börjar jag 10:30 och slutar 12:15.
Tisdag börjar jag 11:25 och slutar 13:10.
Onsdag börjar jag 08:20 och slutar 12:20. Men mellan 09:45 - 11:40 har jag håltimme.
Torsdag har jag inga lektioner, tror jag, för det är orgentering. Eftersom jag inte har idrott vet jag inte vad jag ska göra.
Fredag börjar jag 10:30 och slutar 12:50.

Idag ska jag leta fakta om Floridas kultur.
Tisdag ska jag skirva klart min novell.
Onsdag ska jag plugga till spanskaprovet.
Torsdag ska jag plugga till spanskaprovet.
Fredag ska jag plugga till spanskaprovet.

Och så här ser mig vecka ut då, med lektioner och plugg. Inte så farligt liksom.

Och nu ligger jag i sängen och tar de lugnt. Behöver inte gå upp förren om 40 minuter liksom, men jag kan inte fortsätta sova för jag somnade nån gång innan 8 igår, och vaknade klockan 8 i morse, så det blir lite drygt 12 timmar som jag sovit. Men det behövde jag efter min aktiva helg xD hehe.. Ganska så sena kvällar och ganska så tidiga morgonar.

Men nu ska jag duscha och göra mig iordning för skolan som börjar med samhällskunskap och sedan matte.

xo xo

Så har min helg varit

Fredagskvällen började hemma hos Lina. Där satt vi och lyssnade på Gyllenetider ( =S ) och hade det trevligt. Här är en av alla Linas bilder från kvällen på mig, Camilla, Nathalie, Gustav och Björn. Vet inte riktigt hur många som var där, men lagom =) 
 Det är jag längst till vänster, sen är det Camilla, Nathalie, Gustav och Björn.

Lördag morgon började "tidigt". Jag och Sandra gick upp vid 9 typ och åkte till Kungälv för att spela in ettpar scener i en film, ett typ projektarbete till en kompis. Iaf, det var några roligt typer med i filmen och måste bara tillägga att jag ÄGDE alla på TVspel. Haha xD Men iaf, förmiddagen satt jag och S och solade typ. Asgöött!!
Sandra pluggar biologi.

Lördag kväll var chill. Vi var några hemma hos Lina igen ch tittade på eurovision songcontest (stavning?). Tyckte Grekland skulle vinna, för det var en sån sång som fastnade på hjärnan och som kommer bli "sommarhit", tror jag.

Idag då, var jag med Sandra när hon tävlade med sin ponny. Ettpar söta små bilder kommer här från tävlingen:

    

 Denna var jag tvungen att lägga upp xD Såg en död häst i hagen (den är såklart inte död, den bara solar lite) Så himla gulligt =)


 xo xo


btw, Anna borde vara stolt över sin runda idag! Hörde att det gick jättebra!


Hej!

Nu är jag hemma igen från en aktiv helg. Det har varit mkt roligt, och nu håller jag på att ladda in bilderna jag tagit i datorn. När jag har sorterat och hållt på med bilderna kommer några av de upp här :D

hörs sen, xo xo

Påväg..

Nu är jag hemma hos S och ska snart åka iväg. Har varit här sen klockan halv7 typ ^^ Kollat på en film men Amanda Bynes. Det var sjukt mysig, men ganska förutsägbar ^^ (kan lägga in en bild sen)

Men nu ska vi åka iaf! Ha en bra fredagskväll =)

xo xo

Påväg till mitt andrahem!

Nu ska jag bara slänga ihop mina grejer och sen åka till S. Fast hon kommer hem om typ 3 timmar xD Men hennes lillasyster P, släpper in mig så det är lugnt. Känner mig å hemma där så jag gör det jag knner för när jag är där !!
Slänger kanske in ett inlägg innnan L ikväll.
xo xo

Lockar, var är ni?

JAG VILL, JAG VILL, JAG VIL!!!! Jag vill ha lockar! Mitt hår är så rakt det kan bli och jag tkr inte om det! Just nu vill jag har fina lockar so hänger ner och gör håret riktigt sommrigt och fint! Typ så tjockt och fint som Katie Holmes har på denna bilden. (Även om hon har ton av löshår, maybe?) Det är sååå fint!! Usch, just nu HATAR jag mitt hår!!



xo xo

Mina eftermiddagar

Mina eftermiddagar spenderas på ett mkt trevligt och varmt ställe =) Nämligen vår "uteplats" hemma. Okej, staketet skulle kunna göras ngt åt, men nu är det så =)Solen steker där så fort den är framme. Så varje eftermiddag ligger jag där, iförd bikini och bara njuter :D



xo xo

Solen lyser och alla är glada!

Tjoo, förlåt för dålig uppdatering men åkte hemmifrån kvart över 6 imorse. Jag orkade gå upp kvart i sex för att åka till gymmet. Var där till kvart över 8 och sen duschade jag och gjorde mig iordning till skolan där. Frukosten bestod av en drickyogurt och macka med sallad, skinka och grovt bröd. Yummie :D Sen i skolan har det varit lugnt. så, så!

Nu har jag pratat med S om helgen och jag kommer inte vara hemma så mkt i helgen, utan kommer bo hos S typ. Så uppdateringen kommer vara låg, bara så ni läsare vet xD För nu ska jag sola lite, göra lite läxor och lägga ner det jag behöver i helgen i en väska. Och blogga såklart undertiden. För sedan åker jag hem till S för att göra mig iordning för party hos L. Det kommer nog bli roligt =) Sen sover jag hos S och ska försöka blogga imorgon innan vi pker till Kungälv. Där ska jag vara statist i en film typ, som ngn gör. Asså ingen film som ska gå på bio lr ngt, utan typ ett projektarbete på en teaterskola eller nått. Iaf, det är typ hela dagen och sen ska jag hjälpa S i stallet efter det. Efter det ska vi göra oss iordning hemma hos S för vi ska till L igen. För då är det reunion av skidresan vi gjorde några veckor sedan. Kul kul! Efter det sover jag hos S igen för att jags ka hjälpa henne på tävlingen på söndag. Hon ska rida LA i dressyr, (ni hästkunniga vet) och det blir nog roligt att se :D S är ju skitgrymm såklart! Ja, efter det komme jag hem och börjar blogga som vanligt :)

Där har ni min helg och hoppas att de räcker som förklaring till varför jag uppdaterar dåligt XD Hoppas ngn orkade läsa det också ^^

xo xo

 PS. bilder från helgen kommer nog på söndag XD

Hallontårta

Nu är jag hemma igen från J. Vi åt en riktigt god hallontårta! Yummie =) Typ som den på bilden fast lite mindre grädde ^^ Men det var gott!   Imorgon ska jag försöka komma upp tidigt så jag kan träna innan skolan imorgon. Hoppas att jag orkar. Isf måste jag sova nu, men det ska jag ju också :D



Godnatt !

Födelsedagsbarnet

Nu ska jag gå fösrt hem till Hanna och sen ska vi promenixa hem till Jacob. Dä kommer bli kul. Sa ju förut att jag inte har träffat J på ett tag. Mjao.. Har en bild är på the guy och hoppas det är okej för honom^^ att jag lägger ut den är på min blogg =)

 (dock har han inte svart hår längre, tror jag^^)

Give Peace and Love Peaple :D


Sanningen

Okej, såhär är det! Nu följer sanningen bakom mitt liv.

Sanningen är att jag egentligen är född till stjärna
 Men lever ett mycket hemligt liv. Stjärnan jag egentligen är gömmer sig bakom mig. Jag är också en cool FBI-agent . Mina pistoler och andra vapen bär jag under kläderna såklart. Men framför allt, när jag inte spionerar är jag en vacker prinsessa.
 Som denna prinsessa äger jag världen, och med stora kliv (i mina höga, höga skor) tar jag världen och härskar över alla! Tyvärr måste jag gömma dessa personligheter och annat för annars skulle jag inte få en lugn stund. Inte en enda! Så ni som läser är lyckligt lottade xD Det är ju ni som är mina läsare, den bästa FBI-agenten, den vackraste prinsessan och den mycket kända stjärnans blogg! Jag lever mitt liv i hemlighet, bara för att få vara mig själv såklart. Men en sak glömde jag!  Nästa nobellpristageren i fysik finns inom mig också. Den bär jag på tills jag spricker ut i alla olika ekvationer och formler ^^ Vänta bara!

Men som jag visar mig vara, en mycket kort men snäll cooling, och som vill bevara världen som den är.

Peace out!  

Kvinnlig eller manlig?

Min kvinnliga sida:

[x ] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[  ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[  ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[x] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
20 av 22

Min manliga sida:

[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[  ] Ätit en blodig stek?
[  ] Läst en biltidning?
[  ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[  ]  Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[  ] Skött grillen under en grillfest?
[  ] Läst en bok av Jan Guillou?
[  ] Läst ett nummer av slitz?
[  ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känna sig uppskattad?
[  ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[  ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[  ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[  ] Gjort lumpen?
[  ] Läst nick hornby?
[  ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[  ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[  ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[  ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[  ] Tävlat i att dricka öl?
4 av 22

Heh, det förklarar varför jag är den jag är^^ Not! Hehe

xo xo  


Nutella = Yummie :)

Förra veckan när Janne kom hem med en nutella-burk kan man ju inte kåta bli den. Nu är den nästan slut och båda jag och mamma har nog ätit ett par skedar. heh^^ Men det är ju såååå gott!! Vem tycker inte det liksom? Choklad på mackan är himelskt. Speciellt den smaken av typ Hasselnöt eller ngt liknande! Yummie :D


Historian, here i go!

Nu är det historia som gäller eftersom jag kommit hem. Tänkte laga ngt att äta och sen sätta mig med historian tills H ringer så vi kan gå upp till J. Om det nu blir se =)

Talt 2 U Later xo xo


Datasalen igen

Nu sitter jag här i datasalen igen men nu har jag ingen lektion. Slutade 11:15 idag och har varit på hemköp med E. Nu ska jag jobba lite på min photoshopbild vi gör i datakunskapen. Sen ska jag hem och plugga till historian imorgon. Sjukt stor diskussion (stavning?) om USA:s historia.. usch usch...



xo xo

Datakunskap

Ja, nu sitter jag i skolan och gör ingeting. Vi började för en kvart sedan men läraren har inte kommit. Vi ska göra en photoshop bild men är så jävla dålig på de.. ^^ Kanska kan be min kära syster att hjälpa mig lite? Om du läser, Julia, kanske du kan hjälpa mig med det "också"?! :D Annars blir det en vanlig torsdag, tror jag..


En extra tanke ska skänkas till Jacob Broderfors som fyller år idag! HIPP HIPP, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA!!
GRATTIS!!
(det var längsen vi pratade nu men heh^^)

Dagens enkla outfit

Ja, innan jag nu går och lägger mig tänkte jag snabbt slänga upp dagens oufit. Enkel och vanlig. Skulle egentligen ha ngn mer färg men nej, så blev de icke. Måste nog köpa de där efterlängtade pumpsen snart :D




Tjihooo =)  xo xo

PS. måste nog sluta gå och lägga mig så häääär tidigt. Men är man trött så är man. Vaknar iaf när jag är utvilad och det är bra, hehe^^ (halv 5 på morgonen)

xo xo

Dagens:

Snodde den här av en annans blogg, heh^^ Jo, jag vet , jag är en tjuv och kommer alltid vara det :D

DAGENS VILL HA:  Godis
DAGENS SMINK: Mascara, ögonbrynspenna
DAGENS FRISYR: Uppsatt
DAGENS HÄNDELSE: Subway m the girls såklart
DAGENS LÅT: Håkan Hellström - Ett brev skickat tusen gånger
DAGENS PLANER: plugga till psykologin
DAGENS SAKNAD: Glädje
DAGENS DUMMASTE: spanska kompletteringen
DAGENS SJUKA: Att jag åt godis
DAGENS KLÄDER: Leggings, långt linne och jackan + lacosteväskan
DAGENS DROG:  ?
DAGENS ROLIGASTE: hemöp
DAGENS FAVORIT: Håkan
DAGENS KRAM: Sandra
DAGENS PUSS: Fick ingen idag =(
DAGENS KÖP: mörk cookie
DAGENS GODIS: GODIS
DAGENS HUMÖR: Trött, halvglad
DAGENS ORD: Vi chillar på de!




xo xo

Sommarlovet snart här!

Åh, kom just att tänka på att sommarlovet snart är här. Gjorde en käck liten avprickningsklalender i mitt block och kom fram till att det bara var 12 skoldagar kvar för mig. Tänkte visa lite med exel men hade inte det på min dator så får nöja mig ändå.. men det ska nog gå bra ska ni se ;

               Må               Ti                Ons              To                Fre              Lö                Sö   
v. 21        -                   -                   -             psykologi         Samhäll       -                   -  
                                                                                              Historia
v. 22                      engelska                              idrottsdag                            -                   -
 
v. 23                     spanska          svenska                                 -                  -                  -

v. 24      nk          spanska        SOMMARLOV!!!!!!


Förklaring : De dagar med litet sträck är avklarade eller pluggfria/lediga dagar. De dagar med ett ämne nedanför har jag läxor/prov/inlämningsuppgifter.  Så som jag ser det är det inte alls mycket jämfört med t ex naturarna på min skolan. O:s klass har ty 14 grejer kvar av plugg. Hehe xD

jag njuter av ickestressen :D

xo xo

Det finns ingen som du, Håkan!

De finns inga ord som beskriver hur mycket Håkan Hellström betyder för mig. Denna terminen har jag haft en svår tid, kanske än av de svåraste, och den genomled jag med dig, Håkan. Den bästa kvällen i hela mitt liv var den 12 april, 2008. Den kvällen på skandinavium, den lyckan jag kände, kommer jag nog aldrig känna igen. Fler kvällar med dig Håkan blir de, men inte som den här. Dig första gången Live, händer bara en gång. Du betyder så fruknatsvärt mycket, och det är bara du som kan göra mig så glad att jag nästan svävar!

 
Mycket folk var där, typ duddelt så mycket som på bilden!


Var där med
C och J.

 Håkan <3

 
H.H









Jag är kär i en ängel...

Inga ord kan beskriva!
xo xo

Ballerina - Inte bara skor utan kakor =)

På bussen hem från skolan idag satt de några tolvåringar bakom mig och diskuterade hur man äter Ballerina-kakor. De kom fram till minst 20 olika sätt att äta en ballerina-kaka. Kanske inte ska ta upp vilka sätt nu, det blir så värst tråkigt då, men jag äter iaf alla delar för sig. Först det "vita" sen de "mörka" och sist men alla godast, THE CHOKOLATE! (stavning? xD)

                                            Hur äter ni era ballerina-kakor?

xo xo

Skolan idag igen :/

Skolan i dag igen då.. ^^ Men idag har jag en meeegalång håltimme så vi ska äta på subway :) talk 2  later

xo xo

Nu kom jag hem för en halvtimme sen från träningen. Var på F&S på step. Det skulle egentligen varit duppel-step men det var inställt. istället var den step1 en halvtimme senare. Och då var jag ju tvungen att vänta i 45 minuter, så jag gick in på gymmet. Där styrketränade jag lite, mest magen xD och sen gick jag in på steppen halv 7. Kom hem och duschade och nu är det xo xo Gossip Girl som gäller :D



xo xo

SatinHands

Nu tänkte jag tipsa om de bästa handprodukter som execisterar! De heter SatinHands från Mary Kay. Som ni vet så älskar jag Mary Kay's produkter, men det är är ett verkligt måste! För vem vill inte ha silkeslena händer?! Ni som inte vill ha det kan ju bara slänga er i väggen xD



Men iaf, detta rekomenderar jag verkligen. Man anväder de i tre olika steg. Först använder man den längst till vänster. Den är som ett skyddande "vax" och det är bara att kleta på händerna. Efter den ska man peela händerna med produkten i mitten av de tre. I peelingen finns tvål och när man peelat klart händerna är det bara att skölja bort med varmt vatten. Sedan torkar man händerna riktigt noga, så att de är riktigt torra, sen är det bara den tredje flaksan kvar. Det är en handkräm och den gör händerna riktigt lena. När den har torkat in i hunden är händerna klara och mjuka!!


xo xo  :)

Plugga..

Ja, nu är det plugga som gäller i ett par timmar framöver xD

Dagen

Dagens to do:

[ ] Skolan
[ ] Plugga
[ ] Träna
[ ] Gossip Girl, kanal 5
[ ] Sova!


Ingen speciell dag idag, ganska tråkig faktiskt....

Aja, först skolan...

xo xo


Godnatt

                           
                                                Godnatt alla som läser xD


T

Nu ska snart hem, har varit hos T nu sen klockan 7 typ. Vi har kollat på film. She's the man, igen! Haha xD

xo xo

Therese

Nu är jag hemma hos T och vi ska kolla klart på en film vi precis påbörjat! Just nu städar vi hennes rum. Eller, jjaa, hon städar och jag sitter med min dator i knät ^^ Det blev inget inlägg om Håkan idag, får ta det imorgon istället xD

xo xo

Dagens outfit

Idag hade jag en av mina favoritoutfits på mig. Allt från H&M och svarta leggings under kjolen. Tillde hade jag förra årets balleria skor som fortfarande finns på DinSko. Över hade jag min vita "munkjacka" som passar så bra till!!



Hem

Nu är jag hemma och är så hungrig. Tänkte gör en god tomatsallad med fetaost om det finns nå =) Yumie


Skolan

Idag ska jag till skolan. Tänkte träna i morse då, men kom aldrig i väg för sängen va så varm och jag har sovit dåligt så jag var trött. Jättetrött. Brukar inte vara så trött men nu var jag meeeeegatrött xD

byebye

Trött, trött, trött

Ja, trött är vad jag är. jag tänkte snart sova, men först ska jag plugga lite. Ska skriva ner stödord till en pppresentation imorgon så jag vet vad jag ska säga. Sen så ska jag sova för jag ska upp tidigt i morgon. Tänkte åka in till f&s när de öppnar klockan 7 och träna en timme. Den är så skönt att träna på morgonen tycker jag. Men kanske slängen in ett inlägg innan jag åker ( om jag orkar) Heh^^
Bye bye

Arg, arg, arg, arg, arg, arg, SÅ JÄVLA ARG!

Usch, jag har nog aldrig varit så här arg på min lillebror innan. Jag vet inte vart jag ska ta vägen!! Bara för att han absolut inte kunde vänta 10 minuter på att spela piano, så att jag kund se de sista minutrarna på Gossip Girl ... Aja, nu är jag så arg att jag inte kan prata med nån förutom dig bloggen! SÅ JÄVLA FURIOSA!!!! (lite spanska där) Nu ska jag lugna mig med en film, och sen (om det går) återgå till pluggandet. Men det går inte att koncentrera sig på Hur slavar lever idag, om man är så arg som jag är!!! jag skulle behöva skrika ut allt bara, men då tror de väl att jag tar livet av mig och lägger in mig nånstanns. Aja, den enda som kan hjälpa mig nu är mitt livs kärlek. Alla som känner mig vet vem det är, men ni som inte vet kan jag berätta det nu. HÅKAN HELLSTRÖM!! (kanske lägger in ett inlägg om honom sen) Aja, nu kommer en söt bild på lille nasse iaf.




Rihannas ben

Läste ngnstans att Rihanna har försäkrat sina ben? Hur sjukt är inte det då??                                    

                            

Nu blir det med xo xo Gossip Girl
<3

Vår/sommarmode, me like!!!

Jag har tittat runt lite på olika hemsidor, som till exempel H&M, Nelly.com mm. Här komme det jag tycker om mest, och det jag tycker är så snyggt! :D
Vad är inte fräschare än kjolar och klänningar/tunikor på sommaren. Dessa är outfits är från H&M och det som är bara så snyggt är instoppade linnen i byxor/kjolar. Men annars älskar jag klänningar av alla sorter!

Från H&M kommer också dessa jackor:

En snygg trenchcoat eller en kortare typ av kavajjacka är så snygt till tajtajeans och höga espandrillos.

Nu när bikinisesongen än på ingång, är det dags för alla att köpa nya bikinisar. Dessa från H&M och Nelly.com är stilrena och färgfulla:


                  H&M                                                                                         Nelly.com
Hur snyggt är det inte med färgklara bikinisar när man är härligt solbrun på stranden?

Men ska man till stan eller till stranden, eller bara till en kompis är det enligt mig en klänning och ett par söta ballerinaskor man ska ha! Jag valde ut mina favoriter mellan toppar, tunikor och klänningar:


                        Alla dessa från Nelly.com
(förlåt för att samma tunika kom med två gånger)

Nu har jag fått ihop de kläder jag kommer jobba för i sommar; ibland önskar jag att jag var ekonomiskt oberoende.
[ Men hey? vem gör inte det? xD

Men nu blir det, XO XO Gossip Girl!

Bye bye

Gossip heela dagen

Jag sov hos S inatt =) Vi såg festival igår, och den är bra! Men åkte hem tidigt idag eftersom de är Gossip Girl hela dagen med 8 avsnitt. Åh, jag tycker det är så bra :D

 xo xo Gossip Girl


        
         Serena                                                                            Blair

 xo xo Gossip Girl

Göteborgsvarvet

Idag var en rolig dag =) Många var där och hejade eller sprang. Tror det var upp mot 40 000-50 000 där. Ja, inte på samma ställe dock, men i alla fall. Det började med att jag fotade min outfit:

 Sen åkte jag hem till Therese. Hon bor inte så långt i från mig och med bussen tar det bara tre minuter typ. I alla fall, när jag var där träffade jag hennes söta vovve, lilla Chippie (stavning?)..
Vädret var fint och alla vad glada!
           Lille Chippie full fart xD

Sen gick vi till busshållplatsen där T är i full fart med att dricka sitt vatten. Vattenflaskan gick hon med i munnen resten av dagen xD
    
Och när vi kom fram, efter en oerhört trång busstur ^^ , såg vi en reklam blid som vi tyckte var så klockren xD
självklart fångades den på bild ;) 

Men efter den bilden så glömdes kameran av och det blev inga fler klick.

Men jag kan ju säga att det var sjukt roligt att se att så mkt folk verkligen utsatte sig frivilligt för 2,1 mil. JAG UPPREPAR 2.1 MIL! dvs, 21 km, 20100 m. Fy fan va jobbigt.
Många typ svimmade när de kommit i mål. Det fanns ju självklart läkare och sånt på plats, men ändå. Varför utsätta sig för sådant som skadar en själv?! Men men.. Jag sa till T att nästa år ska jag vinna. 

Killen som vann årets lopp kom från Kenya och det behövs skänkas en liten tanke till honom eftersom har var extremt duktig. Han sprang 2,1 mil på 61,28 minuter, vilket även satte rekordtid!  STRONGT! Men som sagt, nästa år ska jag slå det. GRATTIS TILL DIG!


 See you guys next year, when i'm standing there to take the "puckal" and the money, cause i won Göteborgsvarvet.

Haha, i should stop dreaming! ;)

Talk 2 U Later, bye bye


PS. En extra tanke ska skänkas till de grabbar som sprang med brandmansutrustning. Haha!

Bye

Göteborgsvarvet

Nu ska jag strax möta upp T för att åka in och kolla på Göteborgsvarvet. Hon har lite kompisar som är med och jag känner nog också en och annan där xD Men det blir säkert kul :) Kameran förljer med i min vinröda väska, så lite bilder under dagen blir det =)

T2UL <33

Jippi!

Nu har jag vaknat och ätit frukost, och klockan är inte ens 10 xD Men idag ska jag och mamma åka och titta på en ny telefon till mig =)  JIPPI! Äntligen, jag har väntat i ett år på detta^^ För ett år sedan band jag upp mig på ett år till telenor. Då skaffade alla mina kompisar Comviq. Så de ringde gratis till varandra, förutom mig. hehe ^^ Men efter tre veckor tvättade jag min nyköpta telefon i tvättmaskinen och fick återgå till min gamla. Och nu har jag väntat på att abonnemanget ska gå, vilket det har nu xD Så en ny mobil väntar på att jag ska köpa den idag :D Och nu skaaa jag ha comviq! OFCOURSE!

bye bye


Nu är..

.. snart Indiana Jones slut och jag är inte det minsta trött xD Funderar på om jag ska sova ändå, även om jag inte kommer somna. Kanske titta på en film, eller skriva på min engelska bokresencion som skulle varit inlämnad i måndags? Vad vet jag? Får se hur det blir,

Först ska skriva en mening till S. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig S! (LL)


Indiana Jones

Nu sitter jag här i soffan all by myself med Harrison Ford i TVrutan. Inte för att jag tycker om varken Harrison Ford eller Indiana Jones, men får man inte gå ut så får man inte. (Hade jag gått till skolan idag, hade nog jag och S åkt till eklanda för grillning med några kompisar som jag inte känner) Men så blev det Indiana Jones..

(har ingen aning om detta är Ford men, bilden får duga^^)

      
Popcornen står på bordet                  och    KitKatten ligger orörd, Men inte så länge till.. HÖHÖ xD

Skönt att va ensam ibland xD

hade en liten förfest för mig själv^^

Nu har jag städat mitt rum också =)  [Kul förfest, eller hur?] Det gick förvånandsvärt fort, men allt tack vara Håkan såklart :D
Med lite Håkanmusik går allt, inget är tråkigt med Håkan :D

Innan:                                                                    Efter:
         

Ja, och nu har ni sett mitt rum också. Mycket fotografier och sånt xD Men mitt lilla rum är inte klart än, ska köpa till lite grejer så fort mamma har tid! Hihi xD Typ en gardin och lådor till alla mina grejer, typ en större säng. Har tröttnat på den jag har nu och ska nog köpa en både skönare och större :D SOOON! xD

Dagens Håkanlåt:  Tro och Tvivel
Bye Bye

Inget roligt i kväll inte..

Eftersom jag är sjuk så kommer jag inte göra ngt kul i helgen alls. Mamma är ju stenhård på att man inte ska göra ngt på kvällen om mn varit hemma från skolan. Jag tycket också att man inte ska ut när man varit hemma hela dagen, så de blir ingen fajt där inte. Hehe xD Nej jag ska vara hemma heeeela kvällen.
Calles farmor och farfar var här idag, de köpte wienerbröd till mig =)

YUUMMMMMIIEE!!!!!!!

Hemma igen med ett MVG

Nu kom jag precis hem från skolan, och provet gick asbra=) FICK MVG! tjihoo... Men jag tror alla fick mgv faktiskt..Det var inte svårt alls. Hehe ^^ På bussen hem träffade jag en gammal klasskompis från Hovåsskolan. Axel heter han och var lika trevlig som vanligt.. ^^ Lång som ett höghus och smal som en räka. Höhö..
anyway så ska jag nu lägga mig i solen och läsa mcdonalds handbok och äta wienerbröd. Där står till och med exempel på olika fraser man kan använda till kunderna. Det är bara att lägga de som en reflex sen när man ska så i kassan. Kul kul..

Btw, jag saknar faktiskt min gamla geekklass xD


[Vi hade filmtema, så ni kan ju försöka lista ut vem var och en föreställer ^^ ]

Skolan nästa

Hej, nu är jag på väg till skolan. Bussen går om tio minuter, så jag ska bara kolla mina mejl och sen dra. Kommer ju hem som sagt om typ en timme xD Men men... nästan ovärt.. Men oandrasidan så vill jag ju inte göra provet med någon annan än emma.. För isf kommer det gå asdåligt.. och då menar jag verklgen hur dåligt som helst. för om inte jag pratar engelska med någon jag inte känner mig bekväm med så kan jag typ inte prata alls...

T2UL bye

Precis vaknat!

Jo, nu har jag precis vaknat och jag ska nog inte gå på historian eller samhällskunskapen, men engelskan går jag nog på. Eftersom jag ska a muntliga nationella då då. Jag kan inte riktigt prata, min hals gör ont och förkyldningen sitter kvar, så jag måste nog fortfarande ta det lugnt. det blir nog bra ska ni se. SNART! xD




Nu ska jag..

..sova! Ska vila upp mig inför imorgon så att jag kan prata riktigt mycket under nationella muntligt engelska A. Godnatt everyone and talk to you tomorrrow (skåne:R) :D

Dirty, Sexy, Money


Nu är det dags för lite Dirty, Sexy, Money =)   Så sjuk serie men ändå så rolig, Hahaha XD




Och ja jag vet att jag borde plugga lite.. ^^ Men ORK!

Sanningens ögonblick

Nu så tittar jag på sanningens ögonblick och det suger så jävla stort. ingen vinner på det i längden. men det är ju iofs ganska kul att de som låter sig utsättas för dessa frågor gör bort sig så jäävla stort. En kille fick frågan : Har du nån gång haft sex med en kille? Och hans svar var ju naturligtvis JA. Johan Adam. Men killen hade flickvän så man undrar ju lite där asså. Han kunde ju inte direkt vara heelt straight. Nått va det me han iaf ^^


T2UL


Fannys outfit

 den svullna halsen, som gör att jag ser ut som ett fetto, var anledningen till att jag klippte bort ansiktet. men annars hade jag bara helt vanliga kläder på mig.



Kände för att ladda upp en extra large bild på mina kläder idag :D Haha

Vit tröja, Levi's
Gult linne, H&M
Svarta Jeans, Levi's
 
Till detta hade jag handväskan från Lacoste:

  

Idag var en bra dag =) Inte i skolan, lungt och skönt, även om det inte är kul att nästan ha körtelfeber ^^

Introduktionen

Nu kom jag hem från introduktionen på mcdonalds, och det var kul. Vi var 9 st där som nya anställda. 9 st av ca 100 ansökande. Så alla ni som säger att mcdonalds är desperata på arbetare har fel! Fast man inte tror det så ligger det mycket "utbildning" och "kunskap"  bakom mcdonaldsoch dess arbete. De gör allt för att kunderna ska trivas och stämningen ska vara på topp. (även om den inte alltid är det) Haha xD Jag tkr iaf att det ska bli kul att jobba där och alla ni som inte tror att det är roligt, kommer jag bevisa motsatsen. Det är inget nervärderande att jobba på mcdonalds, det är kul, det säger iaf alla som jag pratade med idag och alla de är nöjda med sitt jobb.

Tack och hej!

Oprah

Nu, innan jag ska ta bussen till stan, sitter jag och kollar på Oprah. Måste säga att jag tycker alltid hon är "inne". Hon säger så kloka saker och är så omtyckt av alla. Hennes stil är så klockren och stilfull. Jag tycker att alla borde tycka om henne eftersom hon är Oprah. Hennes show har gått nu i vad? 30 år typ? och aldrig har något avsnitt varit tråkigt. Tycker jag då.  Nej jag säger bara, keep up the good work, cause we love it!



Bags and fashion

Jag har hittat en sida för oss som inte vill lägga typ 20 000 kr på en väska.

www.bagsandfashion.com/ 

Där finns sjukt snygga väskor och smycken som ligger mellan 100-600 kr. Väskor och accessoarer som är märkesinspirerade bla Luis Viutton, Gucci, Mui Mui och mycket annat!

  Den här ursnygga handväskan för ca 500 kr, inspirerad av Fendi spy-bag

 Sjuk snygg handväska för ca 500 kr, inspirerad av Prada

  Lite anorlunda svart väska ca 500 kr, Designer inspererad

 Ursöt handväska ca 400 kr, inspirerad av Luis Viutton

            
Peaceörhängen, 120 kr               Designer insirerat armand      Peacehalsband , ca 200 kr
Mycket populärt just nu! =)           m. hjärtan, 150 kr

Mycket mycket mycket mycket mycket mycket mycket mycket annat finns på hemsidan! Gå in och kolla :D


Hemma idag..

..igen! Jag har typ redan börjas bli uttråkad.. Och jag som var sjuk i mars också och hemma från skolan i en vecka. jag har verkligen inte tid att vara sjuk nu. Det känns som om jag har en fet dubbelhaka för halsen är så svullen. Men jag kan inte ligga här i soffan och klaga för jag ska ju på introduktion senare på donken.

Senare under våren/sommaren måste jag köpa ett par snygga pumps. ett par som kan ha till fest, på stan och typ när som helst. Kanske inte till stranden xD lite ovärt, men men.. H&M har ju ett par snygga (jag vet inte riktigt vad det heter men..) espandillos typ. men de är säkert slut överallt. Annars så har jag redan två eller tre par såna här hemma.

Måste köpa ett par söta ballerina skor också. Ett par shorts är också nödvändigt och en till klänning. Jag känner att jag bara kommer gå i klänning och kjol i sommar. Sen är ett par chinos också ett måste nästan. Men tycker ju inte riktigt om jeans/byxor så mkt. Jao

Take Care Ya'll !

Godia så det räcker och blir över ^^

Nu kom Janne precis hem, och gissa vad han har varit? I tyskland ohc köpt godis och sprit.

Han köpte :

448110-23 [ Mentos till mig och Calle ]  Två stycken stora, men 6 mentosrör i, en frukt och en jordgubb! 

448110-22 Digestive Chocolate Bars, typ 20pack. Mums =)

448110-21 KitKat, 10pack tror ja.. En väldigt många iaf ^^ Yummie XD

Sen så köpte han ngt annat också, typ små chokladkulor lr ngt sånt i en påse,de hette Bridge Original =) Hittade ingen bild på de ^^

Gissa vem som kommer bli tjock nue =P

T2UL  byebye

Sjuk..

Ja, nu känner ja mig ännu sämre än förut.. Men jag måste vara hyfsat frisk till imorgon. För då ska ja på en introduktion på mcdonalds. Jovisst, det kommer bli kul.. Men nu när det va en stor råtta på en mcdonalds, iofs inte på den jag ska jobba på, men ändå! Lite äckligt faktiskt.. xD

Men nog med det. Nu ska jag nog äta lite yogurt för det är det ända jag kan äta med mina svullna yp halsmandlar eller vad det nu är som gör ont. Hoppas bara jag inte får körtelfeber nu till somaren och alla avslutningsprov i skolan och grejer. De flesta nationella är ju klara nu, bara muntligt i eneglska kvar på fredag. Emma om du läser detta (?) så vet jag inte om jag kan komma, men jag hoppas ju på de! Ska försöka komma iaf till engelskalektionen. Även om jag inte kan prata så bra med min hals som den ser ut nu ^^ =( Usch, vad jag tycker synd om mig själv.. ^^

T2UL

kram!

sorority boys

Nu har jag kollat klart på filmen jag laddade ner. Den va grymt rolig men helt sjuk. Kanske en aning överdriven ibland men denna komedi var sjuk, sjuk, sjuk.. Se den! haha xD

448110-20

Animal Planet

När jag inte har något att göra brukar jag titta på animal planet. Jag  tycker mest att det är äckligt och obehagligt att se alla ormar, smindlar och hajar. Men det är också intressant. Just nu sitter jag i soffan hemma, och tittar på animal planet samtidigt som jag bloggar. Nu handlar det om en krokodiljägare och ja,, det säger ju sig självt vad det handlar om. Läskigt. Men det jag tycker bäst om att titta på när det gäller animal planet, är nog hajar. De är så stora och läskiga men samtidigt så smidiga och vackra under utan. Usch, jag får gåshud när jag tänker på det ^^

skrev ju förut att jag hade feber och så, så därför ska jag vara hemma idag. Kanske lite tråkigt men också skönt at få vara ensam. Ingen kommer vara hemma på hela dagen, för de jobbar ju såklart. Har hela huset för mig själv! Jag ska nog sova så mkt jag kan och sen så ska jag äta så nyttigt jag kan. Men vi har ingen yogurt kvar så jag får nog gå och köpa det på macken. Men jag måste till apoteket snart också och hämta ut mina ppiller. Well, well.

TTUL :D byebye

NU ska jag gå upp

Ja, sitter i min säng och har fortfarande nte somnat. Håller på att ladda ner en film som jag hoppas blir klar snart så jag kan titta på den. Men nej, det är typ 5 timmar kvar ^^ Gud, ge mig ett mirakel..!

Nej, nu så ska jag ta mig samman och duscha och göra mig iordning för skolan.. Kan ju inte sova och jag ska ändå gå upp om en timma..

Take care!

Tjoo

Nu har designen ändrats av min kära syster, och det blev jättefint! TACK!!! :D Så nu ska jag återuppta mitt bloggande ;)

Well, vad jag har haft för mig är inte mkt speciellt. Varit lite överallt. Men nu har jag ont i halsen och kan inte sova. Som ni kan se så är klockan tidigt på morgonen. Just nu är den 04:28. Men redan igår kände jag att jag höll på att bli sjuk, så nu känner jag att jag har feber. *suck*!!! Jag vill inte bli sjuk nu när sommaren nästan är här och man kan ligga och sola i bikini. Förövrigt så har LCHF-metoden funkat och jag måste erkänna att "blondinbella" har rätt. (ja, jag vet, jag följer hennes blogg (A)) Man känner sig inte uppsväld runt kvällen, pga det man ätit, och man blir fräschare. Även om jag bara har ätit det i typ en vecka har det funkat bra för mig. Och nej, jag vill inte gå ner i vikt även om många tror de. Men jag måste ju få försöka utmana mig själv ibland. När jag började äta så här trodde jag aldrig att jag skulle orka fortsätta, eftersom det kräver lite mer tid när man lagar mat osv. Eller iaf, innan, så åt jag köttbullar och spagetti till lunch varje dag efter skolan. Och jag medjer.. Att jag kände mig tjock på kvällen. But not anymore.

Jaja, nog med det. Jag kanske ska försöka sova en stund... Om de nu går.. Men jag somnade faktiskt 19:30 igår.. Så jag förstår varför jag är vaken... ^^

Hej då!

efncvwornvpwäjenvpömsda

Eftersom du, trots att jag sa till dig, skickade bilder med helt fel färger så var jag tvungen att ändra allt det rosa. Och jag är trött, så headern blev sne men du får stå ut med det. BT var finare... Plus att du aldrig sa vad du ville att det skulle stå, så jag lät fannys blogg stå kvar.

well, enjoy =) Varsågod. Nu kan du återuppta bloggandet utan att folk tror att du gillar tokio hotel, OMG hemska tanke.

/Julia


Designen

Som sagt, skicka bilderna du vill ha i headern så ändrar jag det när jag får tid.
//Julia

Säg till om det är annat du vill ha ändrat också, typ färger osv.

Solen.

Nu sitter jag ute på våran veranda och skriver lite på min novell. Det blir sådär kan jag ju säga, för jag hittar inget bra tema. Usch Usch. Jag sitter iaf ute i bikini. Haha xD Så varmt är det bara!

I går var på polhemsfesten och det var kul! kanske lite segt i början, men de tog fart efter ett tag. Missade 1 bussen hem också så jag var nog hemma halv tre eller nått. Det var kul att dansa och bara flumma runt och hälsa på folk. Den enda jag kände där va Carro. Men hennes kompisar lärde jag känna lite kanske. Disa, Katarina (stavning??), Emma och Julia. De var roliga allihopa. Måste bara säga att jag gjorde bort mig en del.. men men. Sånt göt väl alla ? (hmm)
Idag ska jag nog bara ta det lugnt. vara hemma om jag inte ringer ngn annan för n filmkväll eller nt.Det löser sig.

Jag har börjat äta efter LCHF-metoden (Low Carb-High Fat). Det betyder att jag inte ska äta kolhydrater som till exempel pasta, ris, potatis eller bröd. Utan jag ska istället äta mer nyttigt fett som tillexempel mer smör på mackan (ytterst, ytterst grovt bröd, bara en halv skiva/dag), gärna 3% fetthalt på yohurten mm.
Detta innebär såklart minst 3 dagars träning i veckan och INGET GODIS! Men än så länge har jag lyckats. Fast det har iofs bara gått 2 dagar sen jag bestämde mig för att ändra på mina matvanor.

Nu så ska jag gå och laga lite NYTTIG lunch =)

TTYL :D Bye bye

Hemma

Nu är jag hemma. Idag var jag hos min astmaläkare och kollade lite på min medicinering och allt funkar bra =) Nu så ska jag göra lite av samhällskunskapen jag lovade mina grupparbetare ^^ att göra. Haha, vi skriver om slavar vilket är förfärligt, men intressant. Så nu så ska jag göra det, sen så ska jag byta om ;) Jag ska till min lillebrors circusuppvisning. Det kommer säkert bli kul xD Sen så ska jag på en musikal.  :D På operan med mamma, syster, olivia och saskia. Jag ÄLSKAR teater och musikaler. Men nu så får jag se till att byta om för snart ska jag gå xD
fast innan kanske jag ska ta lite outfitbilder, det är ju alltid kul =P

Take care!

I skolan

Nu har jag datakunskap och här sitter jag och gör lite som jag vill. Är inne lite på bdb och facebook, och då bloggen såklart xD

Hemma..

.. efter träningen på f&s. Det gick bra, lite jobbigt i slutet men det ska det vara xD Min helg ser ganska lugn ut för tillfället. Jag ska på polhemsfesten på fredag och sen ska jag hjälpa Emelie lite i stallet. Men annars ser det lugnt ut. ^^
Iaf så ska jag duscha nue ;)

Take care!


Träning på f&s

Om en halvtimme ska jag ge mig iväh för att träna. Det ska bli skönt tycker jag. Att få röra lite på mig osv, det mesta känner ni som läser till jue ^^

Puss och kram


Lycka!

Varför kan jag aldrig acceptera mig själv som jag är? xD Att känna att man aldrig duger har alla människor känt, men att känna det konstant vet jag iaf hur de känns.... ^^ Nån som håller med om det kanske?
448110-19

Jag vill ha!

Jag vill ha långt hår.. Typ jätte långt.. = ) Det är så himla fint nu till sommaren!!!   Alla ni som ar långt hår, KLIPP INTE AV DET!  :D

Våra bästa år

Våra bästa år eller days of our lives är den tråkigaste serien som går på tv. Asså, helt seriöst.. den kanske var bra när den började gå, men nu, typ 10 år senare (!?) är den helt värdelös.. Någon som håller med? xD Det börjar liksom bli lite brist på ett sammanhang och händelser. Nu har de gjort allt som går att göra i film, till och med en seriemördare, så nu är alla döda nästan, (SÅ HEMSKT) (or noot!!) xD

448110-18

Click

Jag och S såg en film förra veckan. Varken jag eller hon kunde hålla våra tårar tillbaka i slutet. Det var hemskt. Men allt slutade lyckligt ofcourse :D Jag och S rekomenderar den verkligen!

En film om vänskap och familj, och hur enkelt det är att faktiskt förlora de man älskar.


448110-17

Take care!

Efter en kort skoldag..

.. är jag nu hemma. Klocka är 10 över 12 typ och jag har inget speiellt att göra. Tittar på tv och tittar lite på bloggar. Senare ska jag äta och sen ska jag träna. Nu känns det som om jag har kommit igång med träningen igen, har iofs bara tränat en gång sen jag bestämde mig att jag skulle komma igång, haha =) Men ikväll ska jag på step1 och det är inte lika kul som step2 och dubbelstep men det funkar. Imorgon tänkte jag ge mig på skivstång om de finns ngt sånt pass nånstans. Eller så ska jag gå på pappas kibox. Ni förstår, min pappa är friskisledare och är grymt duktig :D Haha xD

Därför ska jag ägna en tanke åt min pappa som jag hoppas det kommer gå bättre för!

Take care!

TjaxD

Idag är det onsdag och om en timme sitter jag och skriver nationella prov. I matte. Usch usch.... Det känns som om det inte kommer gå bra, men vad hände med mina positiva tankar? De är som bortblåsta just denna onsdag. ^^ Men det fixar sig alltid.. Allt löser sig är nog mitt måtto eller vad det heter. Nu går min buss om typ 10 minuter så jag behöver gå om 5 minuter. Men det hindrar mig inte från att skriva lite.. Haha xD Jag tänkte satsa på att bli den mest aktiva av alla bloggare och de tror jag betyder att jag måste blogga minst 10 gånger per dag typ =) Haha xD Det kommer jag aldrig blogga men men xDAllt löser sig!

Take care små gelehjärtan=)


Gelehjärtan är ett måste i världen


Tisdag..

Idag hade jag en sovmorgon. Det var härligt xD Jag har nu börjat hänga upp en mörk filt vid fönstret så att det är mörkt i mitt rum på morgonen. För annars vaknar jag när solen kommer och de är inge roligt.. ^^ Men i alla fall, hade jag bara två lektioner idag och de gick bra = ) Sen så åkte jag hem och nu sitter jag i soffan och kollar på Gilmore girls. Sen så ska jag träna på f&s, dubbelstep. Det är typ det enda passet som är roligt. Jag ska nu börja träna ordentligt igen för snart är bikinisesongen här och man vill ju inte vara tjock. HahaxD Inte för att jag är tjock men i form behöver alla människor vara ;) Sen ikväll kommer Despret Housewives och det måste jag bara se! Innan kommer UglyBetty och hinner jag hem innan 8 ska jag se på de också.

Men nu så ska jag äta mina blåbär jag har bredvid :D

Take Care ;)


Nu så ska jag snart..

åka hem till Therese. Vi ska plugga tsm. Vi brukar iofs göra det nästan varje onsdag men nu var det ett tag sen.. ^^ Idag ska vi nog jobba lite på en novellanalys som Tess ska lämna in på onsdag. xD

Puss

Sommaroutfits

Tänkte visa vad mina favoritoutfits kommer vara i sommar!

448110-15       448110-16

Klänning från H&M, rött linne från H&M, blå kjol med rosetter på från H&M

Haha, som ni förstår tycker ja om H&M:s kläder xD


Därför ägnas inläggets tanke åt H&M!


Nu eftersom jag har tid..

tänkte jag skriva om min långhelg. Det börjar med en onsdagkväll. Cortegen åkte jag och Sandra till, där träffade vi några andra men senare slutade det upp med helt annat folk på hovåsbadet. Jag och Sandra åkte fram och tillbaka med 18 bussen ett tag men det var kul XD Sandra, haha, polisen och bilen som inte stannade vid övergångsstället! Vad var det som var så kul med det?? HAHA! (förlåt, bara ett internskämt).
På torsdagen var jag med Sandra på tävling. Hennes ponny var grym och jag ska även skänka en tanke åt Anna som jag också tycket var bra! Vi kom hem därifrån vid 6 och kvällen började hemma hos mig med Lina, Camilla, Anna, Sandra och jag såklart. Vi ville kolla på Adam och Eva men min VHS funkade inte så vi gjorde oss iordning från mysbyxor och sånt för at åka till Gustav. Vi gick från linné till honom och det var sjukt jobbigt. VI GICK 200 TRAPPSTEG! men det kändes som typ 10000000000!  :O  Men, hemma hos Gustav fanns Tobbe, Oskar och Victor som tydligen hade ganska kul med lite av varje.. Haha! Men ialla fall kom jag och Sandra hem ordentligt och somnade vid 1.
Fredagen var lugn och ja, ensam. Tills kvällen kom dock. Vi var ettpar stycken som gick till marholmen och där var det trevligt, if you know what i mean!? Hehe.. Ett par stycker resulterade till många som jag inte kände men det var ju också trevligt  ^^   Hem därifrån gick jag ensam. Jag vet inte varför jag bestämde mig för att gå själv men det gjorde jag. Mellan parkeringen till campingen och askimsbadet är det skog och inga lampor, dvs väldigt mörkt!   Jag mötte några tervliga människor innan skogen och de kom ju med ett erbjudande jag snabbt tackade nej till xD Men hem kom jag säkert typ en kvart försent. men det skadar inte ;) 

Hela lördagen var jag själv och på kvällen träffade jag Gabbi och Tessan. De var glada och trevliga som vanligt. Senare kom också Danne och Ludde, men de gick också efter en stund men det gjorde inget för jag var så trött. Hela söndagen gick åt till att ta det lugnt och jag somnade tidigare än vanligt :D                    

Denna veckan är också rätt så lung och jag tänkte ite plugga ihjäl mig precis XD

En ny grej som jag tänkte lägga till i varje inlägg är en tanka.
Så dagens tanke är tillägnad FN, som gör världen bättre idag!

Give peace and Love peaple, and take care !                                                                       448110-14

dagen efter helgen..

är alltid seg som fan! hatar måndagar, iafll det inte är sommarlov såklart xD Mennu sitter jag i skolan och har "håltimme" för att min lärare inte vill ha lektion typ ^^   Men nu är det så att jag håller på att planera min sommar och än så länge finns det inget i planeringen som inte tillhör bada och sola! Men jag antar att ett jobb kommer tillkomma om ett tag.  Nu måste jag gå härifrån för en annan klass har lektion och jag börjar nu typ.

Give peace and love peaple, and take care ;)

RSS 2.0