Okej,.

jag är jättedålig på att uppdatera så nu tänker jag berätta för er att jag ska ha ett riktigt blogguppehåll. Den första augusti börjar jag igen. Okej? Så hejdå för en vecka ellr vad det är. Puss Puss.

PS. jag lovar att ta mycket bilder och att alla kommer upp här på bloggen den första augusti.

BLOGGUPPEHÅLL! :O

ja, som ni märlt hr jag heft ett litet bloggupphåll ;P jag kände bara inte för att blogga, men det har inte hänt så mkt faktiskt. Jobbat en del och så. Och nu är det ju Gothiaveckan och det bor ganska många lag på hovåsskolan som ligger granne med mitt hus typ. Ser en del snygga pojkar där ;D Haha. Några trevliga stockholmare och några andra som inte förstår ett ord svenska och jag har ingen aning om varifrån de kommer ^^ Haha, men iaf. Ja, lite bilder och så kommer upp så småningom ikväll eller imorgon tror jag. Eller jag ska försöka . Men ändå kul att ni har varit inne på bloggen nästan varje dag ändå för att se om jag skrivit ngt nytt, eller? För i statistiken står det iaf att ni varit inne och kollat. och det är ju kul det. Hehe

Men nu ska jag äta glass/godis och titta på greys anatomy.

xo xo sålänge


btw, det kanske inte kommer ngt mer inlägg ikväll för jag snart dör. Nej, men så cptrött att det inte finns. Somnade runt 4 inatt och halv 2 i förrgårnatt och 2 i förrförrgår natt och 2 i förrförrförrgår natt. och gått upp och jobbat varje dag. Så därför är jag trött. Men att jag somnade så sent i natt var för en speciell kompis (jag säger inte vem) mådde inte så bra =/ Städade i köket efter henne, eller ja, typ iaf. Och passade på att städa mitt rumm lite halvt. Men no offence till min kompis, alla har väl dåliga kvällar ibland (om man räknar med drickan som sväljs på kvällen)

xo xo


Vi kusiner!

Igår i det fina vädret hoppade jag, Jossan och Rebaccy på studsmattan. Morfar tog lite roligt kort på oss, bara för att vi är så snyyygga =D


Jag i rosa, Jossan i mitten och Rebaccy i mörkblått.


Syskon - Josefin i randigt, 13 år, Rebecca i mörkblått, 15 år.


Jossan, jag och Rebaccy  XD


Jag och Rebaccy, fiin


Jag


Jossan och jag - hardrockers xD

Ikväll ska vi sova i tält - haha kul! Vi ska titta på "21" o mysa lite XD

PS - Rebaccy = Rebecca! hahaha


xoxo



<33

Sitter i soffan och chillar med kusinerna. Idag va jag på kungsmässan och shoppade lite med moster matilda, som Rebecca tycker e kooooort. Jag köpte hälgrepp till mina nya skor, present till Filippa, bodylotion och massa polkagrisar. Det va det. Jag såg en jättefin väska jag vill ha på zara, och en massa skor:p
När vi kom hem så va kusinerna där. Det va kul. (Nu börja vi skratta jättemkt för Rebecca som skriver, skrev lite fel:p)
Nu ska vi snart sova xo xo

Mer kmr i morgon, säger Rebecca<333


trött som fan!

nu är jag på landet med morfar, mormor, moster matlida och kusin elias. Imorgen ska jag följa  med moster matilda på massa ärenden. Jag är så glad att vara här nu när moster Matilda är här, för det är så tråkigt här utan henne ;) imorgon eftermiddag kommer kusiner hit eller ja, en av alla kusiner är redan här men fyra till kommer imorgon. Jag tänkte räkna upp alla kusiner här, och imorgon  kommmer bilder på de fyra nykomna.

Räkne lista för kusiner:

Elias - mammas syster Matildas - 6 år.
Emelie - mammas syster Matilda - 4 år.

Rebecca - mammas syster Sofias - 14 år. (lång men med riktigt, riktigt, riktigt rakt hår!) =P
Josefin - mammas syster Sofias - 13 år.
Filippa - mammas syster Sofias - 11 år.
Pontus - mammas syster Sofias - 1 år.

Sandra - pappas bror Håkans - 23 år?   (de är så stor nu att jag inte har koll) =P
Fredrik - pappas bror Håkans - 26 år?   

Saga - pappas syster Petras - 12 år?    (växer så fort att jag inte hinner med)
Leo - pappas syster Petras - 9 år.    (hans ålder vet jag eftersom han är några månader äldre än min lillebror)

Sen har jag tre låtsas kusiner också - om de nu räknas?

Aja, bilder kommer imorgon =P

xo xo


Outfit!

Okej, jag skrev ett helt jävla långt inlägg och så tryckte jag ´på fel knapp så allt försvann, så nu tänker jag bara lägga upp bilderna jag skulle visa er och förklara. nothing more! xD

               
Dagens outfit. Helst vanlig. Dock                     Detta är jackan jag köpte! Åh vad jag älskar den. 
var jag lite osäker på skovalet, kanske            Vit med knappar och trekvartsärmad. 
tar ett par ballerina stället!                                 Köpte den på NK, från Oasis.

Me tänk er jackan med en söt scarf (stavning?!) en ursnygg väska, en meegastor klocka och ett par höga skor till hösten. Det blir sjukt snyggt!
Dessutom har jag redan bestämt vilken väska, vilka skor och klocka jag ska köpa. Här är de:


Väska á la Marc Jacobs                         Boot in style of Denise Van Outen          Klocka á la Designer

Erkänn att jag har bra stil ? =D

Nu ska jag iväg, more info tonight at onsala,

xo xo

Drömjackan!

När jag var i stan i måndags såg jag en jacka på NK som slår alla höjder! Åh, vad
jag vill ha den. Den var gräddvit, och trekvartsärmad. Och så knäppte man med tre
eller fyra knappar. Den var ganska kort i midjan men så otroligt snygg. Jag bara måste ha den. Den kostade 1200 kr. Men så har de haft rea nu i en vecka och nu har priset sänkt lite. Så OM DEN FINNS KVAR, ska jag köpa den idag! =D
Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, HOPPAS!

Så idag ska jag åka in till stan och se om den finns kvar! Och om den finns så ska jag ta ett kort så ni får se den :D

AJ

JAG HAR SÅ FUCKING ONT I BENEN! STÅR INTE UT!

Idag jobbade jag i hela 8 timmar. Usch. Benen värker, fötterna gör ont, händerna är torra och nacken stel som en trädstam.
men här ska vi inte klaga. Pengar får jag ju iaf och det är ju bra. Hur skulle man klara sig om man inte hade pengar. Man hade inte kunnat köpa kläder ELLER SKOR! Hur skulle man klara sig utan skor?!
Förövrigt såg jag en kvinna i tunneln mellan nordstan och centralen idag som bad om pengar. Hon satt där med trasiga kläder och inga skor. Då föll en tanke från himlen in i mitt huvud. Hon behöver ett jobb. Men det första hon behöver är ett par skor! Dessutom hade hon en lapp i handen där det stod " Jag har tre små barn, hjälp mig!" Och då föll en annan tanke, varför ha sex överhuvud taget och bli gradvid om man vet att man inte kan försörja dem. och var var barnen?

Jo, jag vet att jag dömer och might even be mean in this situation. Men förlåt, det är så jag tycker liksom.

Nog för mig, för jag ska gå och lägga mig! Bumms med det samma!

Sleep tight and dont get wasted boys and girls!

PS. mer bilder kommer senare! typ tomorrow xD

Okej, okej, okej, okej

Igår va vi på en båttur med familjen utan syster. Calles kompis följde med också, och det tyckte calle va kul iaf. Ja, igårkväll/eftermiddag va jag hemma och åt glass och kollade på Grey's anatomy. Så sjukt bra är det faktiskt!



Ikväll ska vi äta middag på landet, men jag vet inte om jag följer med.
xo xo

Sooooooooova!

>Så j*vla trött! Orkar typ inte ens gå runt i huset. Mina ben värker och jag har skavsår på båda fötterna efter de nya skorna. Usch. Men nu ska jag bara sooooooooova. so good night sweethearts good night.

Today

Today is gonna be the day där jag ska jobba. Nu var det iofs ett tag sen jag jobbade så det ska bli roligt. Fun, fun, fun, fun. Haha. Ska jobba från 3 till 7 så det blir säkert bra det ;)  Så, men fler inlägg today blir det. Fucking Faboulus. (stavning?!)


xo xo


Nyvaken

Nu har jag precis vaknat. Igår var trevlig. Gjorde inte så mycket men S kom äntligen till mig och vi promenixade till Danne. Där befann sig lite folk. Men efter ett tag gick alla och jag, sandra, danne och gustaf var kvar och såg Oceans 12. Men jag och S gick efter halva för hon skulle med bussen hem till sig. men Sandra-posen var med såklart =D

Nu ska jag läsa lite eller kolla på en film. Iaf, ska ta dagen lungt idag. Bara chilla på livet liksom :D


xo xo


RSS 2.0