Chuck and Larry

Den filmen var så grymt rolig!! Jag satt själv och kollade på den och skrattade ihjäl mig nästan. Mamma kom in mitt i filmen och frågade var jag skrattade åt. Lite komsikt var dom när dom skulle gifta sig och allt. Men det slutade lyckligt ialla fall och det är bra! Älskar komedier och lyckliga slut =)

Fantasiflickan

Jag ska berätta om vem jag vill vara. 

Jag vill kunna säga det jag tycker, och säga det jag vill säga. Jag vill vara lång, vilket jag inte är med mina 154 cm. Jag vill vara smal. Jag kanske är smal, men inte tillräckligt. Kroppen bär fortfarande på lite fett här och där :P Jag vill kunna skrika av lycka. Jag vill kunna vara bäst i skolan och bra på något.Men eftersom jag ger upp så lätt... Så kan jag inte bli bra på ngt.... ¨

Jag vill vara en fantasiflicka som inte finns!

punkt.


Välkommen till min nya blogg!

Hej hej! Jag är ny i bloggvärlen. Men saken är den, att jag inte berättat för någon att jag har en blogg. Jag antar att jag egentlgen vill att någon ska läsa men endå inte. Här tänker jag skriva om mitt liv, men jag tycker inte om att prata om mitt privatliv. Men det händer så mycket att jag måste skriva av mig lite. Så är det!

Det som nyligast (är det ett ord??) har hänt nu är precis ingenting. Intressant!  NOT! Jag har varit sjuk så länge. Sen i fredags för att vara exakt. MEN jag har inte gått utanför dörren ens. Så kul är det med det. Haha, måste säga att jag känner mig lite patetisk.

Jaja, jag ska väl berätta lite om mig själv nu i min nya blogg. Och ja jag ska fixa till den lite. Nu är den så grymt tråkig. Men valde att skriva det nyaste inlägget som också kommer vara det äldsta. Om jag kommer fortsätta skriva vill säga. XD

Jadå, jag är 16 år. Jag bor i Göteborg med min mamma, hennes man och lillebror Calle. Mamma bodde i Stockholm när hon var liten, så är bor typ hela min släkt på hennes sida. Mormor, morfar, moster Sofia + familj, moster matilda + familj. Mammas man Janne kommer från Lerum och jag tror han har bott där i hela sitt liv. Inte säker, för har inte riktigt frågat =P. Calle, han är 8 år. Han går i skolan och leker med sina kompisar. Han har precis blivit tillräckligt stor för att springa runt själv på gatorna och hem till kompisar hit och dit. Men ja, det tycker han är kul så. Jag har en syster också. Hon heter Julia. Hon fyller 18 nu i mars. Hon flyttade ifrån oss för ett halvårsen typ. Fick spader och tröttnade på familjelivet. Nu bor hon hos pappa vid marklandgatan. Pappa bor för det mesta hos hans flickvän, Bodil. Så Julia bor ensam i lägenheten, vilket jag inte tycker är så smart för då är hon helt ensam. Jag tror hon behöver lite sociala kontakter, för annars blir hon typ helt isolerad. Men men. Nog med det. 
Jag går första året i gymnasiet. Kitas heter skolan och är helt okej tycker jag. Inget bråk och stök förutom i min klass typ. Den är lite småjobbig men hey!? vilken klass är inte det liksom?? xD. Jag antar att jag är ganska tyst och så i min klass. Men orkar höras mest, skratta högst prata mest och vara allmänt fjortis. ORK!! Nej, fjortisar är bara för mycket. Jag tror jag var lite av en fjortis förut, i högstadiet. Men det har jag vuxit ifrån nu och det är så SKÖNT!!!  Hahaha. Jag gör inget speciellt på fritiden. Joo, jag har ganska mycket fritid efter som jag slutar runt ett varje dag. Det är en sån idrottskola fast typ bara 60 % idrottar av alla elever. Och jag är en av dom som inte idrottar. Jag tränar lite på friskis och svettis och den är skönt. Där tränar jag med en kompis, Olivia. Hon bor ganska nära mig och det är bra. Men sen hon fick en pojkvän har mindre tid ägnats åt mig. Lite tråkigt, men vad hade jag förväntat mig? Det är så det blir i alla kompisrelationer när nån har träffat et pojk/flickvän. Men inget att skrika för. Jag har dock sagt till en gång (tror jag) och det har blivit bättre, det har det :D (tror jag... ^^)

Annars i mitt liv tar musiken stor plats. För kanske ett halvårsen lyssnade jag typ på techno och r&b men nu brinner jag för, welll, vad ska jag säga?? pop, punk eller nått sånt kanske. Men ni förstår om jag säger Kent, Håkan Hellström, Broder Daniel, Good Charlotte, Fall out boy, ja.. you name it. Men det är bara för att jag har träffat Caroline och Emma. Så roliga så spralliga. Dom går i min klass och det är dom jag umgås med i klassen. Och Louise såklart.

Ja jag vet inte vad mer jag ska säga nu faktiskt. Det kommer mera, är det enda tyyp XD
Ha de bra =)  VÅGA VISA VEM DU ÄR!


puss

RSS 2.0